Julegaver til hund

Julegaver til hund

Ho, ho, ho! Julen er rett rundt hjørnet, og også de firbente samboerne våre vil glede seg over spennende julegaver under juletreet. Hunden er en del av den aller nærmeste familien, og hver dag deler den sin kjærlighet med de tobente familiemedlemmene sine. Dersom du gir noe tilbake til jul - uansett om det er i form av et hundeteppe eller en hundeleke – vil yndlingen din være garantert være takknemmelig for enhver julegave den får av deg. Hvis du trenger litt inspirasjon til hva du kan gi i julegave til hunden din, kan du ta en titt på forslagene nedenfor.

Julete mote og tilbehør til hunder

En behagelig hundesele eller et halsbånd sørger for at lufteturen blir til en fin opplevelse for to- og firbente. De som er på jakt etter en moderne julegave, gjør mye riktig med et sett bestående av et hundebånd og et halsbånd eller en sele. Dersom du ikke kjenner til hundens størrelse på forhånd, kan enkelt ta mål av rygglengden – så er du sikker på at julegaven passer senere.

Halsbånd, hundebånd og hundeseler er elegante tilbehør for en stor opptreden. Både store og små hunder trenger et halsbånd som sitter bra, samt et stabilt hundebånd. Den passende hundeselen byr på behagelig komfort og sikkerhet. Både hundebånd, halsbånd og seler finnes i en mengde ulike fasonger og farger, slik at det finnes en passende julegave for enhver hund.

Varme, koselige julegensere til hunden

En julegenser som beskytter hunden mot kulde er alltid en god gaveide. Hundegensere finnes i en rekke ulike farger, design, størrelser og materialer. Magebeskyttelsen er spesielt viktig, da denne beskytter godt mot snø og is på kalde dager.

En koselig julegenser for hunder er en trendy gaveide til de firbente. Julegenseren «Rudi» er en komfortabel hundegenser med høy hals og en morsom reinsdyr-applikasjon på ryggen. Den kraftige rødfargen får fram julestemningen, og de fargerike bomullsdottene forvandler genseren til et lekent klesplagg. Vevet til genseren er svært tøyelig og holder magen til yndlingen din god og varm. Alt i alt et ekte blikkfang blant julegavene til hunden.

Rudi julegenser til hund

Lekeideer til hunden

For hunder med et stort kosebehov vil myke kosedyr være en perfekt julegave som helt sikkert får hundens hjerte til å slå høyere. Garantert vil det også få en helt spesiell plass i hundesengen.

Hundeleke Rabbit

For en hund som gleder seg over både kosedyr og godbiter til jul, finnes det trolig ingen bedre gave enn et kosedyr med lekre snacks inni. Et søtt kosedyr som «Rabbit» kombinerer akkurat dette, og sørger for at hunden kan kose seg med smakfulle snacks, samtidig som den kan leke med det nye kosedyret sitt. Den gråe angorakaninen av filt har en mage som er laget av termoplastisk gummi. Åpningen i magepartiet kan fylles med fristende godbiter. Dette gjør lekestunden og tyggingen spesielt interessant.

Leketau for lekne hunder

Hunder elsker å leke – uansett om de leker for seg selv, i flokk eller med sin menneskelige familie. De som har en leken hund hjemme er mer enn kjent med den entusiastiske logringen som oppstår når lekene tas fram.

En tau-leke i juletredesign er den perfekte julegaven for en hund som elsker å tumle rundt av hjertens lyst. Denne underholdende julegaven gir også fra seg en spennende pipelyd som sikrer maksimal lekeglede. Den robuste leken sørger for god motstandskraft når hunden tygger og drar i den, og den tåler selv de villeste lekerundene. En fantastisk gaveide for den firbente yndlingen din!

Leketau julegave til hund
Hundeleke juletre

Gledelig jul! Vinterlig lekeglede for hunden din

Dersom hundelekene allerede er slitt ut etter tallrike timer med lek og moro, er julen den perfekte anledningen til å foreta en oppgradering på lekefronten. Hunder elsker lekene sine og vil helst ikke gi dem fra seg. Til jul kan det derfor være lurt å gi hunden en leke som den kan ha glede av selv etter at julen er over. En vinterlig hundeleke sprer glede i hjemmet når det er kaldt og uhyggelig utendørs. Er den i tillegg laget av et mykt stoff, er den perfekt for både ville lekerunder og avslappende kosestunder.

Myke matter og underlag for kjæledyr i juledesign

Noen hunder kan oppleve juletiden som travel og ubehagelig. Med et mykt og koselig underlag som julegave til hunden din, gir du yndlingen din muligheten til å trekke seg tilbake dersom det blir for mye for den. Med et passende underlag vil hunden kunne slappe av under juletreet eller på et annet rolig sted. Varianter som er ekstra tykk og koselig har i tillegg en isolerende funksjon mot kulden fra gulvet. Underlagene fra Vetbed er utover det også hygieniske og antiallergene. De inviterer rett og slett til å drømme seg bort i en vinterlig atmosfære, og vil være en sikker vinner under juletreet.

Treningstilbehør til nyttårsforsettene

Ved siden av leker og motetilbehør til hunder, er sportslig tilbehør for hundene også en veldig god ide for hundens julegave.

Når juletiden først er over, ønsker det nye året oss velkommen. Dersom du planlegger å trene mer i året som kommer, kan det være en fordel å trene sammen med hunden. Allerede før det nye året starter kan du gi hunden funksjonelt treningstilbehør som dere kan teste sammen. Det finnes et stort utvalg å velge blant. Med en sportslig julegave til hunden vil du og den firbente bestevennen din starte det nye året full av energi.

Er hunden din en sportsentusiast eller et triksetalent?

Uansett om det er snakk om agility, intelligensleker, dummy-trening eller jogging – et egnet utstyr støtter opp treningen og bidrar til sportslig suksess. Nyttårsforsettene behøver ikke nødvendigvis å vente til januar. Hunder er svært lærevillige og nysgjerrige dyr, og kan starte med treningen umiddelbart. Det passende treningsutstyret vil bidra til å nå målsetningene og til å holde motivasjonen oppe.

Ønsker du å starte med «prosjekt hundeoppdragelse», kan en passende julegave til hunden allerede markere startskuddet.

Flere spennende julegaver til hunden din

Ved siden av de spesielle juletilbudene for hunder finnes det også en rekke andre gaveideer, som for eksempel:

Våre mest populære artikler

Familiehunder: populære raser & tips

En trofast følgesvenn, lekekamerat og trøstevenn: barn elsker hunder og nesten alle ønsker seg en egen pelskledd bestevenn på fire poter. For at samlivet mellom barn og hund skal bli så fint og avslappende som mulig, er det et par ting dere bør tenke på. Her får du mange gode tips og informasjon om raser som passer utmerket til familier med barn.

Er hunden glad i meg? 10 tegn som beviser det

Hvis vi elsker noen, er vi selvsagt interessert i å vite om den andre parten føler det samme ovenfor oss. Mange ønsker å kunne lese tegnene som viser at de har en helt spesiell plass i hjertet til den firbente yndlingen sin. En hund har sin egen måte å uttrykke kjærligheten sin på, og kan heller ikke si «jeg elsker deg» ved å bruke ord. Hunder finner andre elskverdige veier for å vise at de er glad i oss. Det er enklere enn en tror å kjenne igjen disse tegnene – for ferdigheten til å forstå hundespråket slumrer i oss alle.

Potesokker og hundesko

Enhver hundeeier er kjent med dette: varm sand på stranden, is på veien om vinteren eller lange sykkelturer som sliter på de sensitive potene til den firbente yndlingen om sommeren. Potesokker har lenge være kjent i hundeslede-miljøet. Nå er både hundesokker og hundesko også tilgjengelig for "vanlige" hunder. Men hvordan finner man ut hvilke hundesko som passer best til hunden?