Julegaver til hund

Julegaver til hund

Ho, ho, ho! Julen er rett rundt hjørnet, og også de firbente samboerne våre vil glede seg over spennende julegaver under juletreet. Hunden er en del av den aller nærmeste familien, og hver dag deler den sin kjærlighet med de tobente familiemedlemmene sine. Dersom du gir noe tilbake til jul - uansett om det er i form av et hundeteppe eller en hundeleke – vil yndlingen din være garantert være takknemmelig for enhver julegave den får av deg. Hvis du trenger litt inspirasjon til hva du kan gi i julegave til hunden din, kan du ta en titt på forslagene nedenfor.

Julete mote og tilbehør til hunder

En behagelig hundesele eller et halsbånd sørger for at lufteturen blir til en fin opplevelse for to- og firbente. De som er på jakt etter en moderne julegave, gjør mye riktig med et sett bestående av et hundebånd og et halsbånd eller en sele. Dersom du ikke kjenner til hundens størrelse på forhånd, kan enkelt ta mål av rygglengden – så er du sikker på at julegaven passer senere.

Halsbånd, hundebånd og hundeseler er elegante tilbehør for en stor opptreden. Både store og små hunder trenger et halsbånd som sitter bra, samt et stabilt hundebånd. Den passende hundeselen byr på behagelig komfort og sikkerhet. Både hundebånd, halsbånd og seler finnes i en mengde ulike fasonger og farger, slik at det finnes en passende julegave for enhver hund.

Varme, koselige julegensere til hunden

En julegenser som beskytter hunden mot kulde er alltid en god gaveide. Hundegensere finnes i en rekke ulike farger, design, størrelser og materialer. Magebeskyttelsen er spesielt viktig, da denne beskytter godt mot snø og is på kalde dager.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En koselig julegenser for hunder er en trendy gaveide til de firbente. Julegenseren «Klaus» er en komfortabel, strikket hundegenser. Genseren har en elegant gråfarge og fargerike broderinger samt påsydde pompong-julekuler.
Strikkegenseren for hunder har høy hals, slik at også området rundt halsen er beskyttet. Det elastiske materialet sørger for høy bærekomfort og enkel av- og påkledning. Alt i alt et ekte blikkfang blant julegavene til hunden.

Klaus julegenser til hund
Julenissedrakt for hunder

Nissedress til hunden

Ønsker du at den firbente yndlingen din også skal ha et passende antrekk for juledagene, er hundedressen Santa midt i blinken. I dette antrekket vil hunden din garantert fange oppmerksomheten til alle rundt seg.

Det søte nisseantrekket til hunden din består av en rød jakke med hette av myk fleece og koselige hvite plysjkanter. En praktisk borrelås gjør det enkelt å ta jakken av og på, samt tilpasse størrelsen optimalt til hundens kroppsform. Det elastiske materialet garanterer at hunden har optimal bevegelsesfrihet.

Uansett om hundeantrekket er ment for det tradisjonelle julebildet eller for selve juleaften – med nissedrakten vil yndlingen din være den fineste julenissen noensinne!

Lekeideer til hunden

Hunder elsker å leke – uansett om de leker for seg selv, i flokk eller med sin menneskelige familie. De som har en leken hund hjemme kjenner til den entusiastiske logringen som oppstår når lekene tas fram. For hunder med et stort kosebehov vil myke kosedyr være en perfekt julegave som helt sikkert får hundens hjerte til å slå høyere. Garantert vil det også få en helt spesiell plass i hundesengen.

Nissepingvin med tau hundeleke

Vintertid er leketid! Ok, for hunden din er det sikkert alltid leketid, men i det minste blir lekestundene enda morsommere med vinterlige leker, som for eksempel den søte nissepingvinen med tau og nisselue. Hundeleken er en perfekt julegave for den firbente yndlingen din!

Kroppen til pingvinen består av en robust tauball og stabile tau-fletter som lett lar seg gripe og tygge på. Slik inviterer den søte besøkeren fra Sydpolen ikke bare til hyggelige kosestunder, men også til fartsfylte kaste- og apporteringsleker.

En integrert squeaker i hodet til kosedyret animerer ytterligere til lek. Med sitt detaljerte design, som blant annet omfatter både en vinterlue, et skjerf og hansker, er pingvinen et fint og dekorativt blikkfang.

Gledelig jul! Vinterlig lekeglede for hunden din

Dersom hundelekene allerede er slitt ut etter tallrike timer med lek og moro, er julen den perfekte anledningen til å foreta en oppgradering på lekefronten. Hunder elsker lekene sine og vil helst ikke gi dem fra seg. Til jul kan det derfor være lurt å gi hunden en leke som den kan ha glede av selv etter at julen er over. En vinterlig hundeleke sprer glede i hjemmet når det er kaldt og uhyggelig utendørs. Er den i tillegg laget av et mykt stoff, er den perfekt for både ville lekerunder og avslappende kosestunder.

Myke matter og underlag for kjæledyr i juledesign

Noen hunder kan oppleve juletiden som travel og ubehagelig. Med et mykt og koselig teppe som julegave til hunden din, gir du yndlingen din muligheten til å trekke seg tilbake dersom det blir for mye for den. Med et passende underlag vil hunden kunne slappe av under juletreet eller på et annet rolig sted. Varianter som er ekstra tykk og koselig har i tillegg en isolerende funksjon mot kalde gulv. Hundeteppene fra Vetbed er utover det også hygieniske og antiallergene. De inviterer rett og slett til å drømme seg bort i en vinterlig atmosfære, og vil være en sikker vinner under juletreet.

Treningstilbehør til nyttårsforsettene

Ved siden av leker og motetilbehør til hunder, er sportslig tilbehør for hundene også en veldig god ide for hundens julegave.

Når juletiden først er over, ønsker det nye året oss velkommen. Dersom du planlegger å trene mer i året som kommer, kan det være en fordel å trene sammen med hunden. Allerede før det nye året starter kan du gi hunden funksjonelt treningstilbehør som dere kan teste sammen. Det finnes et stort utvalg å velge blant. Med en sportslig julegave til hunden vil du og den firbente bestevennen din starte det nye året full av energi.

Er hunden din en sportsentusiast eller et triksetalent?

Uansett om det er snakk om agility, intelligensleker, dummy-trening eller jogging – et egnet utstyr støtter opp treningen og bidrar til sportslig suksess. Nyttårsforsettene behøver ikke nødvendigvis å vente til januar. Hunder er svært lærevillige og nysgjerrige dyr, og kan starte med treningen umiddelbart. Det passende treningsutstyret vil bidra til å nå målsetningene og til å holde motivasjonen oppe.

Ønsker du å starte med «prosjekt hundeoppdragelse», kan en passende julegave til hunden allerede markere startskuddet.

Med Brandon McMillan Lure Stick har du tilgang til et enkelt, men effektivt hjelpemiddel for hundetreningen.

Det er snakk om en smart konstruksjon som består av et håndtak, en teleskopstang og en patentert holder på enden som du kan feste godbiter på.

Lure Stick er det perfekte hjelpemiddelet for å få hundens oppmerksomhet omgående. Du kan trene hunden effektivt, samtidig som treningen også er veldig komfortabel for deg som eier. Takket være den smarte teleskopstangen behøver du ikke å bøye deg ned for å belønne yndlingen din for god oppførsel.

McMillan Lure Stick treningshjelp

Flere spennende julegaver til hunden din

Ved siden av de spesielle juletilbudene for hunder finnes det også en rekke andre gaveideer, som for eksempel:

Våre mest populære artikler
6 min

Er hunden glad i meg? 10 tegn som beviser det

Hvis vi elsker noen, er vi selvsagt interessert i å vite om den andre parten føler det samme ovenfor oss. Mange ønsker å kunne lese tegnene som viser at de har en helt spesiell plass i hjertet til den firbente yndlingen sin. En hund har sin egen måte å uttrykke kjærligheten sin på, og kan heller ikke si «jeg elsker deg» ved å bruke ord. Hunder finner andre elskverdige veier for å vise at de er glad i oss. Det er enklere enn en tror å kjenne igjen disse tegnene – for ferdigheten til å forstå hundespråket slumrer i oss alle.
16 min

Familiehunder: populære raser & tips

En trofast følgesvenn, lekekamerat og trøstevenn: barn elsker hunder og nesten alle ønsker seg en egen pelskledd bestevenn på fire poter. For at samlivet mellom barn og hund skal bli så fint og avslappende som mulig, er det et par ting dere bør tenke på. Her får du mange gode tips og informasjon om raser som passer utmerket til familier med barn.
19 min

Å tilvenne valper: tips og grunnleggende utstyr

Har du bestemt deg for å få deg en hund? Gratulerer! Hvis du vil ha en rolig og avslappet start hjemme, er det best å forberede alt før valpen flytter inn. I tillegg til å bli kjent med riktig hundetrening og hold av hund, bør du også kjenne til basisutstyret som en hundeeier bør ha. Dersom det er din første hund, anbefales det å bruke ventetiden på å tilegne seg kunnskap om alt hunden trenger for å føle seg komfortabel og vel i sitt fremtidige hjem. Skaff deg basistilbehøret før valpen flytter inn – så er du perfekt rustet før den første og spennende tiden sammen med valpen! Nedenfor har vi samlet noen nyttige tips om det viktigste tilbehøret for det nye livet med valpen din!