Firmainformasjon

Pliktinformasjon i følge § 5 TMG

zooplus SE

Sonnenstraße 15

80331 München

E-post: service@zooplus.no

zooplus.no er handelsnavnet til zooplus SE, registrert i Tyskland,

Hovedkontor: München

Handelsregister: München tingrett, HRB 273759

UST-ID (tysk momsregistreringsnummer): DE 200 164 421

Organisasjonsnummer: 929031040 MVA

Bankforbindelse

zooplus SE

Nordea Bank Norge ASA

Kontonummer: 6001.05.11286

IBAN: NO4160010511286

SWIFT (BIC):NDEANOKK

Representert ved styret:

Geoffroy Lefebvre

Steffen Schüller

Leder i bedriftforsamlingen:

Stefan Goetz (formann)

Journalistisk innhold:

zooplus SE

Online-Redaktion

80331 München

Etter § 55 Abs. 2 RStV er den ansvarlige for zooplus magazin og øvrig redaksjonelt innhold på denne siden Marie-Christin Preschl, Anschrift zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München.

E-Mail: Bruk vårt kontaktformular

For uoppfordret innsendte bilder, tegninger og manuskript fraskriver redaksjonen seg ansvar. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan sende innhold tilbake.

Innsendere av bilder, tekster og bidrag erklærer seg inneforstått med en redaksjonell bearbeidelse. Med innsendelsen gir innsender zooplus SE rett til å offentliggjøre bilder og tekst (også uten bruke av navn) i online og offlinepublikasjoner og erklærer seg inneforstått med redaksjonell bruk. Innsenderen erklærer at offentliggjøring ikke skader rettigheter og krav til tredjepart eller er i strid med lovverket.

zooplus tar ikke ansvar for offentliggjøring fra tredjepart.

Råd og meninger er grundig overveid og prøvd av forfattere og zooplus, likevel fraskrives enhver garanti. Forfattere og zooplus SE fraskriver seg ethvert ansvar for person-, eiendel - og formueskader. Navnlig kjennetegnete artikler må ikke overenstemme med redaksjonens eller utgivers meninger.

zooplus tar ikke ansvar for eksternt nnhold som kan nås via hyperlinker på zooplus AGs hjemmeside.

Utforming og design

zooplus SE

Copyright

Merket "zooplus" er beskyttet.

At innhold er beskyttet etter opphavsretten. Bruk av bilder, tekster eller deler av dette i trykte eller online-publikasjoner krever en skriftlig tillatelse fra zooplus SE.

Alt innhold er kun ment for personlig informasjon. Enhver bruk i kommersiell eller ikke-kommersiell bruk, særlig lagring i databank, offentligjøring, mangfoldigjørelse samt enhver form for kommersiell bruk, samt videreformidling til tredjepart - også delvis eller i bearbeidet form -  uren tillatelse fra innehaver er ikke tillat.

De i kilder oppgitte innehaverne er ansvarlig for de tilsvarende innhold. Bruk av varenavn eller merkenavn, spesielt i produktebeskrivelser i nettbutikken, er kun tillatt med godkjennelse fra rettighetshaver. Bruk av automatiske mekanismer (søkemotorer, roboter, crawler) for eksempel for bruk av produkt - eller prissøkmaskiner, krever også tillatelse, på samme måte som Deep-Linking på innholds- og produktnivå, samt visning av zooplus-innhold innen Frame-sider.

zooplus er overprøvd og kontrollert for salg av økologisk dyremat gjennom:

Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH

Bahnhofstrasse 9

76137 Karlsruhe

Germany

DE-ÖKO-007

Copyright ©

Alle sider på dette nettstedet - inklusive alle bilder, tekst, varemerker og design - tilhører zooplus AG og er beskyttet av åndsverkloven. Kopiering og distribuering krever skriftlig samtykke fra zooplus AG.

Nettbasert klageportal

EU-kommisjonens offisielle nettside har en portal (ODR-plattform)  for nettbaserte klager og konflikter mellom forbrukere og firmaer (ADR). Denne er tilgjengelig under  //www.ec.europa.eu/consumers/odr.

Enkelte næringsdrivende er juridisk forpliktet til å delta, zooplus er imidlertid hverken forpliktet eller villig til å delta i en alternativ konfliktløsningsportal.

Kundeservice