Om oss

zooplus

Lær mer om zooplus


For zooplus er hovedfokus å ivareta kunders og kjæledyrs behov og ønsker. Dette har vært vår målsetning i over 20 år!

Liten eller stor - alle kjæledyr er viktige. Og da vi vet at det kan være tidkrevende å finne det riktige fòret og utstyret sørger vi for at du har alt på et sted og leverer det rett hjem. Tunge fòrsekker, transportbur eller klorestativ - ikke noe problem - vi leverer det slik at du slipper å slepe det hjem.


Vårt utvalg av fòr og snacks

Vårt smakfulle utvalg av fòr gleder ethvert kjæledyr:


Tørrfòr: Tørket fòr til hunder og katter i form av pellets, kjeks eller kroketter. Tilpasset individuelle behov og legger grunnlaget for en balansert ernæring og styrker tyggemuskulaturen.

Våtfòr: Smakfullt våtfòr til hunder og katter som komplettfòr eller supplement med høyt vanninnhold. For en balansert ernæring - sørger for en optimal forsørgelse med de viktigste næringsstoffene og en balansert væskeinntak.

Snacks: For aktivisering og til oppdragelse og trening. Både hunder, katter og smådyr har glede av våre ulike snacks. Særlig våre små treningssnacks er optimale for oppdragelse.

Kosttilskudd: I visse tilfeller kan det være nødvendig med ekstra tilførsel av vitaminer og mineraler.

Tilbehør

Tilbehør for et lykkelig og aktivt liv!

I tillegg til fòr og snacks er aktivisering av dyrene viktig! En behagelig soveplass og aktiviseringsmuligheter for hunder, katter og smådyr er essensielt for et godt liv. Du vil finne et stort utvalg av tilbehør for ethvert kjæledyr - slik kan du transportere, trene og oppdra dyrene! Med vårt store utvalg av leker kan du også sørge for glede og aktivitet. Ung eller gammer, liten eller stor - her finner du det du trenger!

Visste du at..

  • over 600 medarbeidere i over 13 byer jobber for å ivareta dine behov
  • vi har ansatte med over 60 ulike nasjonaliteter

Dyrevern

zooplus støtter dyrevern!

For oss er regelmessige donasjoner til dyrevelferd en mulighet til å hjelpe hjemløse dyr til å få den omsorgen de ellers ikke ville fått. Dyrevernsorganisasjoner over hele verden tar vare på og hjelper dyr ut av nødssituasjoner tross liten økonomisk kapasitet. De muliggjør disse dyrene et godt liv som de ellers ikke ville vært forunt. zooplus har alltid støttet disse dyrevernsorganisasjonene og bidrar med både mat, tilbehør og leker. Med din hjelp har vi klart å bidra med mye på forskjellige måter!

Med vårt veldedighetsmerke zoolove kunne vi donere totalt € 350.803 i 2020, hvorav € 132.064 kom fra våre kunder i Tyskland. (Fins foreløpig ikke i Norge).

Spesiell takk til våre kunder som donerte noen av zooPoengene sine. Disse blir omregnet i epngegaver og overført tll den aktuelle organisasjonen.

Våre fòrdonasjoner

Fòrdonasjoner

Dersom du må sende tilbake et produkt prøver vi å behandle returen på en best mulig og bærekraftig måte. Et stort utvalg av returvarer blir regelmessig samlet og gitt til dyrevernsorganisasjoner. Slik får hjemløse dyr glede av fòr, tilbehør og leker.

Rabatt for dyrevernsorganisasjoner

Dyrevernsrabatt

For å hjelpe dyrevernsorganisjoner gir vi rabatt til organisasjoner som tar seg av hjemløse dyr. Derfor gir vi 10 % rabatt til dyrevernsorganisasjoner ved bestillinger over 800 kr!

Rabatt for oppdrettere

Oppdretterprogram

Å være oppdretter er ingen enkel oppgave og heller ikke billig. Vi kan i det minste hjelpe litt med den finansielle biten - og gir 10% rabatt på alle bestillinger over 800 kr. Slik kan du sikre de små en balansert ernæring og det nødvendige utstyr.

Bonusprogram

Bonusprogramm

Samle zooPoeng og løs inn mot premier! Med vårt bonusprogram samler du automatisk zooPoeng hver gang du handler. Disse kan løses inn mot premier i premiebutikken vår. Slik fungerer det: For hver 10. krone du handler for mottar du ett poeng. Ved bestillinger over 999 kr gir vi doble zooPoeng på beløpet over 999 kr. zooPoengene legges til kontoen din etter betalingen din er registrert. Deretter kan du løse inn poengene neste gang du handler. Bonusprogrammet er helt uforpliktende og kostnadsfritt.

zooplus nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Motta spesialtilbud, spennende nyheter og uslåelige prøvetilbud. Meld deg på vårt uforpliktende nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Ikke gå glipp av våre vekslende tilbud og aksjoner! Når du melder deg på mottar du 333 bonuspoeng som velkomstgave - disse kan løses inn mot fine premier!

Verv en venn og motta en gave

Verv en venn

Dersom du liker zooplus like godt som oss, hvorfor ikke anbefale oss videre? Dine venner og bekjente vil motta en 5% rabattkupong og du får 350 bonuspoeng for hver innløste kupong. Sikre deg en belønning og fortell om oss til venner og bekjente.

zooplus magasin

zooplus magasin

Bli klokere i vårt magasin for aktuell og nyttig informasjon rundt dyrehold. Finn informasjon om hunder, katter, smådyr og fugler. Med zooplus magasin holder du deg altid oppdatert og kan utvide kunnskapen din om dyrene.

Du kan også følge zooplus på Facebook!

Vil du bli en del av zooplus?

zooplus karriere