Om oss

zooplus

Lær mer om zooplus


For zooplus er hovedfokus å ivareta kunders og kjæledyrs behov og ønsker. Dette har vært vår målsetning i over 20 år!

Liten eller stor - alle kjæledyr er viktige. Og da vi vet at det kan være tidkrevende å finne det riktige fòret og utstyret sørger vi for at du har alt på et sted og leverer det rett hjem. Tunge fòrsekker, transportbur eller klorestativ - ikke noe problem - vi leverer det slik at du slipper å slepe det hjem.Vårt utvalg av fòr og snacks

Vårt smakfulle utvalg av fòr gleder ethvert kjæledyr:


Tørrfòr: Tørket fòr til hunder og katter i form av pellets, kjeks eller kroketter. Tilpasset individuelle behov og legger grunnlaget for en balansert ernæring og styrker tyggemuskulaturen.

Våtfòr: Smakfullt våtfòr til hunder og katter som komplettfòr eller supplement med høyt vanninnhold. For en balansert ernæring - sørger for en optimal forsørgelse med de viktigste næringsstoffene og en balansert væskeinntak.

Snacks: For aktivisering og til oppdragelse og trening. Både hunder, katter og smådyr har glede av våre ulike snacks. Særlig våre små treningssnacks er optimale for oppdragelse.

Kosttilskudd: I visse tilfeller kan det være nødvendig med ekstra tilførsel av vitaminer og mineraler.

Tilbehør

Tilbehør for et lykkelig og aktivt liv!

I tillegg til fòr og snacks er aktivisering av dyrene viktig! En behagelig soveplass og aktiviseringsmuligheter for hunder, katter og smådyr er essensielt for et godt liv. Du vil finne et stort utvalg av tilbehør for ethvert kjæledyr - slik kan du transportere, trene og oppdra dyrene! Med vårt store utvalg av leker kan du også sørge for glede og aktivitet. Ung eller gammer, liten eller stor - her finner du det du trenger!

Visste du at..

  • over 600 medarbeidere i over 13 byer jobber for å ivareta dine behov
  • vi har ansatte med over 60 ulike nasjonaliteter

Våre egne merker

Våre egne merker

Med våre egenproduserte merker tilbyr vi kvalitetsfòr, snacks og kattesand til hunder, katter, villfugler og smådyr. Fòret vårt er optimalt tilpasset de ulike behov og livsfaser og selvsagt velsmakende. Alle produktlinjene våre utvides stadig og gjennomgår strenge kvalitetskontroller - alt for å sikre  ditt kjæledyr en så naturlig og optimal ernæring som mulig - uten tilsetningsstoffer. Produktene utvikles i samarbeid med ernæringsspesialister og veterinærer.

Fordeler:

  • Uten soya og sukker
  • Uten kunstige farge-, aroma- og konserveringsstoffer
  • Balansert og naturlig ernæring
  • Avvekslingsrikt, høykvalitativt sortiment
  • Både sunt og velsmakende

Rabatt for oppdrettere

Oppdretterprogram

Å være oppdretter er ingen enkel oppgave og heller ikke billig. Vi kan i det minste hjelpe litt med den finansielle biten - og gir 8% rabatt på alle bestillinger over 1200 kr. Slik kan du sikre de små en balansert ernæring og det nødvendige utstyr.

Rabatt for dyrevernsorganisasjoner

Dyrevernsrabatt

For å hjelpe dyrevernsorganisjoner gir vi rabatt til organisasjoner som tar seg av hjemløse dyr. Derfor gir vi 8 % rabatt til dyrevernsorganisasjoner ved bestillinger over 1190 kr!

Bonusprogram

Bonusprogramm

Samle zooPoeng og løs inn mot premier! Med vårt bonusprogram samler du automatisk zooPoeng hver gang du handler. Disse kan løses inn mot premier i premiebutikken vår. Slik fungerer det: For hver 10. krone du handler for mottar du ett poeng. Ved bestillinger over 999 kr gir vi doble zooPoeng på beløpet over 999 kr. zooPoengene legges til kontoen din etter betalingen din er registrert. Deretter kan du løse inn poengene neste gang du handler. Bonusprogrammet er helt uforpliktende og kostnadsfritt.

zooplus nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Motta spesialtilbud, spennende nyheter og uslåelige prøvetilbud. Meld deg på vårt uforpliktende nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Ikke gå glipp av våre vekslende tilbud og aksjoner! Når du melder deg på mottar du 333 bonuspoeng som velkomstgave - disse kan løses inn mot fine premier!

Verv en venn og motta en gave

Verv en venn

Dersom du liker zooplus like godt som oss, hvorfor ikke anbefale oss videre? Dine venner og bekjente vil motta en 5% rabattkupong og du får 350 bonuspoeng for hver innløste kupong. Sikre deg en belønning og fortell om oss til venner og bekjente.

zooplus magasin

zooplus magasin

Bli klokere i vårt magasin for aktuell og nyttig informasjon rundt dyrehold. Finn informasjon om hunder, katter, smådyr og fugler. Med zooplus magasin holder du deg altid oppdatert og kan utvide kunnskapen din om dyrene.

Vil du bli en del av zooplus?

zooplus karriere