Leker til papegøye

fugler med leker

Leker til papegøye

Spise og sove - slik ser desverre hverdagen til mange tamfugler ut. Sammenliknet med en monoton tilværelse i et fuglebur byr fuglelivet i det fri på betydelig mer avveksling. Dette til tross for at tamfugler, og spesielt papegøyene, er svært intelligente dyr som har stor glede av å sysle rundt! Ved siden av en likesinnet lekekamerat, bør fuglene derfor ha tilgang til ulike leker og aktiviteter som sørger for spenning og underholdning i fuglehverdagen.

papageienspielzeug

Hvilke leker og muligheter for hjernetrim finnes det for papegøyer?

I tillegg til de typiske fuglelekene som vippe, huske, klatretau, -stativ og hakkeleker, kan du også gi fuglen din noe å gruble med: hjernetrim og intelligensleker utfordrer de mentale ferdighetene til papegøyene. Både kjøpte leker og - dersom du ønsker å utfolde kreativiteten din - selvlagde leker fungerer utmerket. En papprull med hull i er for eksempel et perfekt gjemmested for små godbiter eller fôr. Intelligensleker for hunder kan også begeistre papegøyene: de smarte fuglene elsker å bruke sine små grå, sysle og oppdage små belønninger i lekene! I og med at fuglene gjerne hakker og sliter på lekene sine, bør du være obs på å kun velge leker laget av giftfrie materialer som for eksempel ubehandlet tre.

Intelligensleker for fugler kan også brukes som utmerkede selskapsleker for dyr og mennesker - det betyr enda mer moro og underholdning!

papageienspielzeug

Alle produkter som omhandler fugler, leker, bur og fôr finner du i fugleavdelingen hos zooplus.no.

Anbefalte produkter
Våre mest populære artikler

Leker til papegøye

Während das Vogelleben in der Natur viel abwechslungsreicher ist als das Leben im Käfig, fristen viele Heimvögel ein monotones Leben.