Vår-salg

Frühling

Endelig er snart våren her! Hva er bedre enn å nyte denne tiden med sine firbeinte? Du finner det du trenger i vårt vår-salg: Om det er sunt fôr for masse energi, spennende leker eller snacks for spennende eventyr eller avslapping i solen - hos zooplus finner du masse vår-tilbud for alt du og den firbeinte trenger.

Få et teppe med på kjøpet

Få et teppe med på kjøpet

Skriv inn kupongkoden KOSETEPPE i handlekurven og klikk på +

Minimumsbestilling 499 kr. Teppet er 150 x 100 cm

Pedigree

Opptil 20% rabatt på Pedigree snacks

Gourmet

Opptil 20% rabatt på Gourmet - produkter

Feringa

Feringa våtfôr 18 + 6 på kjøpet!

TIAKI Hundebett Sun Stripes

Opptil 15% rabatt på utvalgt tilbehør

  • Tilbud
  • Hundefôr
  • Kattefôr
  • Tilbehør

Hvorfor er pelspleie spesielt viktig om våren?

Våren er røytetid. Denne prosessen tar rundt seks til åtte uker for de fleste dyr. Så skjem bort din firbeinte venn med daglig børsting om våren! Dette får ikke bare blodsirkulasjonen i gang, men skaper også en sunn, skinnende pels. For dyr med mye underpels fins det spesielle kammer. 

Visste du at vårtrøtthet finnes hos hunder?

Noen hunder virker slitne og trøtte om våren, mens andre er fulle av energi. Vårtretthet hos hunder kan forklares vitenskapelig: På grunn av mangel på sollys om vinteren produseres det lite serotonin i hundens kropp og melatoninnivået holder seg høyt. Aktiviteten øker når serotoninlagrene gradvis fylles opp.

Løsningen er enkel: Kom deg ut i frisk luft! Mye aktivitet  i den varme vårsolen fremmer serotoninproduksjonen og hemmer hormonet melatonin. Dette vil gjøre den hunden mer aktiv igjen.

Bort med vinterfettet: Kom i form igjen

Den beryktede «vinterkroppen» etter de kalde månedene er ikke bare et tema for oss mennesker – mange katter og hunder sliter også med noen ekstra kilo. Dietter og treningsplaner pakkes ofte ut igjen.

Den ekstra vekten kan belaste våre pelskledde venners ledd og kardiovaskulære system og kan øke risikoen for diabetes.

For å motvirke vinterfett og unngå overvekt er det ikke bare nødvendig med mer trening, men å sjekke fôrmengden kan også være en god idé. En eventuell diett skal selvsagt kun gjøres i samråd med veterinær.

Du kan finne flere nyttige tips om temaet fedme hos katter og fedme hos hunder samt diabetes hos katter og diabetes hos hunder i zooplus-magasinet.