Garantert sikkert

Vi hos zooplus vet at det er viktig å beskytte sine kunder.

Siden zooplus ble grunnlagt har vi brukt den beste tilgjengelige sikkerhetsteknologien for å beskytte dine personlige opplysninger.

Sikker betaling med SSL kryptering

Vi bruker SSL kryptering (Secure Sockets Layer protokoll) slik at dine personlige opplysninger til enhver tid er beskyttet. Dette betyr at når du sender oss opplysninger om deg selv, som for eksempel din adresse eller kredittkortopplysninger, blir det kryptert slik at det kun kan leses av oss og deg - dermed kan ikke opplysningen stjeles.

Sikre data (Deles aldri med tredjepart)

Vi deler aldri dine personlige opplysninger med annonsører eller andre. Dine opplysninger brukes kun for å behandle din bestilling. Ved registrering for vårt nyhetsbrev ber vi om en ekstra bekreftelse via epost for å sikre at du faktisk ønsker å motta informasjon fra oss.

Et omdømme du kan stole på

Vi har hatt fornøyde kjæledyr og eiere i over 20 år. Vi har behandlet over 15 millioner transaksjoner og sendt over 20 millioner pakker til land i hele Europe. Vi ønsker det beste for våre kunder og gjør det trygt og praktisk å handle på nettet.

Dersom du noen gang har problemer med bestillingen eller med zooplusbutikken kan du alltid kontakte vår kundeservice via vårt online kontaktskjema.

Hvis du vil vite enda mer om våre retningslinjer vedrørende datasikkerhet så kan du lese mer om zooplus personvern.