Hill`s Pet Nutrition Brand Shop

Hill`s Pet Nutrition Brand Shop

Hill`s Pet Nutrition Brand Shop

Hill`s Pet Nutrition Brand Shop

HILL'S PET NUTRITION: VITENSKAPELIG BASERT PREMIUM DYREERNÆRING

Fra valp eller kattunge til senioralder: Hill's hunde- og kattefòr er basert på vitenskap og ligger alltid et skritt foran - for en forskjell som du ser, føler og kan stole på.

Om Hill`s

EN FREMADSKUENDE TILNÆRMING TIL DYREERNÆRING

Hill's ligger alltid et skritt foran, slik at du og kjæledyret kan nyte øyeblikket. Med oppskriftene sine hjelper de hunder og katter å holde vekten og får øynene til eldre dyr til å stråle igjen. En forskjell som du både ser, føler og som du kan stole på.

Les mer
Clinically proven
Clinically proven

Finn ut her hvilket Hill`s merke som passer til ditt dyr!

En forskjell du kan se, føle og stole på

WISSENSCHAFTLICH BASIERTE ERNÄHRUNG

VITENSKAPELIG BASERT ERNÆRING

Hill's dyreernæring utvikles av veterinærer,  ernæringseksperter og næringsmiddelingeniører.

VON TIERISCHEN PARTNERN GENEHMIGT

GODKJENT AV DYRISKE PARTNERE

Pet Nutrition Center hjelper Hill's med utvikling av en ernæring som ligger et skritt foran - for det beste livet dyret kan få.

HILL'S FÒR, DYREVERN & KJÆRLIGHET

HILL'S DYREFÒR, DYREVERN & KJÆRLIGHET

Hill's støtter dyreorganisasjoner med fòr som endrer livet, for å hjelpe eierløse dyr å finne et varig hjem.

Hill's dyreernæring spesielt tilpasset hunder & katter

Er du på utkikk etter et spesielt fòr til hunder og katter som er utviklet av veterinærer? Her finner du interessant informasjon om Hill`s som merke: Hill's har to svært kjente produktlinjer: Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. Totalt 150 veterinærer og ernæringsspesialister jobber med utviklingen og sammensetningen av fòret. Oppskriftene til Science Plan og Prescirption Diet sikrer balanserte innholdsstoffer og mer enn 100 ulike næringsstoffer. Både Science Plan fòr og Prescription Diet produseres under strenge forskrifter og høye hygieniske standarder for høyest mulig sikkerhet og kvalitet for dyret ditt. Hill's Science Plan og Hill's Prescription Diet er tilpasset dine dyrs individuelle behov og tilbyr et stort utvalg av tilpassede produkter.

Leter du etter det passende Hill`s hundefòr eller kattefòr?

Hill`s tilbyr et bredt utvalg av høykvalitativt tørrfòr og våtfòr Hill's hundefòr og Hill's kattefòr er inndelt i Hill's Science Plan og Hill's Presciption Diet. Science Plan tilbyr alt som ditt friske dyr trenger i de ulike, livsfasene. Fra valp eller kattunge til senior, men også for voksne hunder og katter med spesielle behov som for eksempel light eller kornfritt tørrfòr eller våtfòr.

Har veterinæren anbefalt hunden eller katten din et spesialfòr?

I tillegg til Science Plan som i første rekke ble utviklet for friske dyr, tilbyr Hill's Prescription Diet et utvalg av spesialprodukter for syke hunder og katter. Hill's Prescription Diet er et klinisk testet hundefòr og kattefòr ved sykdommer i urinveiene, leddene, huden eller ved fordøyelsesproblemer utviklet for å lindre symptomer og supplere behandlingen. Hill's I/D hund og Hill's I/D katt er for eksempel lett fordøyelig fòr til voksne hunder og katter som lider av gastrointestinale sykdommer og lindrer akutte resorpsjonsproblemer. Samtidig stabiliseres fordøyelsen. Dette fòret kan også være fordelaktig for en raskere rekonvalesens etter operasjoner og skader.

Er du på utkikk etter en lekker, men sunn snacks til hunden din?

Hundeeiere gleder gjerne hunden sin ved å belønne den med en snacks. Dessverre er det ofte vanskelig å samtidig ta hensyn til hundens behov. Hill's har derfor, i tillegg til Hill's Science Plan og Hill's Prescription Diet utviklet en egen snackslinje  for hunder som er tilpasset individuelle behov. Dermed er Hill's snacks egnet ved for eksempel fòrintoleranse, overvekt eller for eldre hunder med tannproblemer. Fra kornfritt, hypoallergen til støtte ved leddproblemer - her er den passende snacks for alle hunder!