Dyrevelferd hos zooplus: Vi hjelper firbeinte venner!

Hjelp oss å hjelpe dyr i nød

Vi synes at alle dyr fortjener pleie, kjærlighet og et hjem. Desverre er realiteten en helt annen for mange dyr. Her hos zooplus er vi altid på utkkk etter måter å hjelpe dyr på. For eksempel ved å støtte dyrevernsorganisasjoner i deres fantastiske arbeid. Kundene våre spiller her en svært viktig rolle her, for kun med deres hjelp kan vi hjelpe.

Donèr zooPoeng Donèr zooPoeng

Du kan donere dine zooPoeng til dyrevern! .Du kan ganske enkelt legge enten 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoeng i handlekurven og avslutte bestillingen. Her kan du lese mer om å donere zooPoeng.

Felles prosjekter Felles prosjekter

Sammen med deg har vi vært i stand til å yte en stor innsats og har kunnet donere €350.803,44 til dyrevernsorganisasjoner over hele Europa.

Dyrevernsrabatt Dyrevernsrabatt

zooplus gir registrerte dyrevernsorganisasjoner en rabatt på 8%, ved kjøp over 1200 kr. Du kan melde deg inn i programmet ved så sende inn en elektronisk kopi av organisasjonens status.

Donasjoner fra lageret Lager-donasjoner

Hos zooplus prøver vi å unngå unødvendig avfall. Særlig gjelder dette feilfrie varer som er i ferd med å gå ut på dato, Dette fòret gir vi til dyrevernsorganisasjoner som kan benytte det. Selvsagt etter nøye undersøkelse.

Time to share

Kvalitetsgaranti
Utprøvd merkekvalitet
Fra dyrevenner for dyrevenner
For enhver smak