Hill`s Pet Nutrition filosofi

Hill`s Pet Nutrition filosofi

En forskjell du kan se, føle og stole på

Ein Unterschied, den Sie sehen, fühlen & auf den Sie vertrauen können

Hill's dyreernæring er basert på vitenskapelig basert kunnskap og tar i betraktning dyrs vekslende ernæringsbehov. Hill's dyreernæring utvikles av over 220 veterinærer, ernæringseksperter og næringsmiddelingeniører. Fòret er vitenskapelig tilpasset de spesielle behov i de ulike livsfaser.

Zentrum für Tiernahrung (Global Pet Nutrition Center, PNC

Alt begynner i Hill's verdensomspennede senter for dyreernæring (Global Pet Nutrition Center, PNC) hvor innovativ dyreernæring blir utviklet. Dette er hjemmet til mer enn 900 hunder og katter som ved siden av daglig fysisk og mental utfoldelse får servert Premium-fòr. PNC bidrar til å analysere ingredienser for et balansert næringsinnhold - for å sikre en kvalitetsstandard som bidrar til å gi dyret et langt og lykkelig liv.

Omplasseringsdyr

Ethvert dyr fortjener å oppleve den forandringen en ernæring som ligger et skritt foran kan bidra med. Programmet „Food, Shelter & Love“ har allerede hjulpet over 9 millioner eierløse dyr å finne et fast hjem. Dessuten har Hill's dermed gitt bort fòr til en verdi av over  280 Mio. US-Dollar og støttet mer enn 1000 dyrevernsorganisasjoner.

Blindehund Buddy

Hill's ligger alltid et skritt foran slik at du og kjæledyret kan nyte dagen i dag. Mot slutten av 1930-tallet reiste den blinde Morris Frank sammen med blindehunden Buddy ut på en reklamekampanje for den nasjonale Seeing Eye® Blindehunder. Buddy led under nyresvikt og Dr. Mark Morris Sr. ble bedt om å hjelpe Buddy. Dr. Morris var overbevist om at Buddys problemer skyldtes dårlig ernæring. Han utviklet sammen med konen sin en revolusjonerende, nøye balansert ernæring for hunder med nyresvikt og nyreinsuffisiens.

wissenschaftlich basierter Nahrung

Siden den gang har Hill's fulgt denne fremadskuende tilnærmingen innen dyreernæring med vitenskapelig basert ernæring. Hill's dyreernæring har kraft til å endre livet uansett om det dreier seg om den daglige fòringen eller spesielle ernæringsbehov.

Evidenzbasierte, klinische Ernährung

Evidensbasert, klinisk ernæring begynner med omfattende ernæringsforskning. Hill's utfører randomiserte, blinde og kliniske ernæringsstudier. Disse omfattende studiene sikrer at produktene gir reelle fordeler for dyrene samt har en høyest mulig kvalitetsstandard.

Hill's S+OXSHIELD

Mange av Hill`s fòrtyper for voksne dyr har i tillegg den fordelen at de senker risikoen for dannelse av struvit - og oxalatsteiner og samtidig fremmer helsen i urinveiene. Man kjenner igjen dette fòret gjennom Hill's S+OXSHIELD symbol på pakken.

Hill`s Science PlanHill`s Science Plan
Hill`s Prescription DietHill`s Prescription Diet
Hill`s snacksHill`s snacks