Julegaver til hund

Julegaver til hund

Ho, ho, ho! Julen er rett rundt hjørnet, og også de firbente samboerne våre vil glede seg over spennende julegaver under juletreet. Hunden er en del av den aller nærmeste familien, og hver dag deler den sin kjærlighet med de tobente familiemedlemmene sine. Dersom du gir noe tilbake til jul – uansett om det er i form av et hundeteppe eller en hundeleke – vil yndlingen din være garantert være takknemmelig for enhver julegave den får av deg.

Julegave til hund: Julemote og tilbehør

En behagelig hundesele eller et halsbånd sørger for at lufteturen blir til en fin opplevelse for to- og firbente.

De som er på jakt etter en moderne julegave, gjør mye riktig med et sett bestående av et hundebånd og et halsbånd eller en sele. Dersom du ikke kjenner til hundens størrelse på forhånd, kan enkelt ta mål av rygglengden – så er du sikker på at julegaven passer senere.

Halsbånd, hundebånd og hundeseler er elegante tilbehør for en stor opptreden. Både store og små hunder trenger et halsbånd som sitter bra, samt et stabilt hundebånd. Den passende hundeselen byr på behagelig komfort og sikkerhet. Både hundebånd, halsbånd og seler finnes i en mengde ulike fasonger og farger, slik at det finnes en passende julegave for enhver hund.

Varme, koselige vinterdekken og julegensere til hunden

En julegenser som beskytter hunden mot kulde er alltid en god gaveide. Hundegensere finnes i en rekke ulike farger, design, størrelser og materialer. Magebeskyttelsen er spesielt viktig, da denne beskytter godt mot snø og is på kalde dager.

For at hunden din har noe å ha på seg på kalde vinterdager, anbefaler vi dessuten varme hundejakker. Disse beskytter hunden mot vind og vær, og er et ekte blikkfang når dere er ut på tur.

Lekeideer til hunden

Hunder elsker å leke – uansett om de leker for seg selv, i flokk eller med sin menneskelige familie. De som har en leken hund hjemme kjenner til den entusiastiske logringen som oppstår når lekene tas fram. For hunder med et stort kosebehov vil myke kosedyr være en perfekt julegave som helt sikkert får hundens hjerte til å slå høyere. Garantert vil det også få en helt spesiell plass i hundesengen.

Myke hundesenger og hundetepper: koselige julegaver til hunder

Hva er vel bedre enn å komme hjem og strekke fra seg alle fire etter en lang tur i vinterlandskapet? Men for ordentlig avslapping trengs det et passende underlag. Eller bedre sagt: en koselig og komfortabel hundeseng.

Gjør den firbente yndlingen din en glede ved å gi den en ny hundeseng til jul. Variantene under er ikke bare veldig godt likt blant hundene, men er også et ekte blikkfang i hjemmet:

Er hunden din en sportsentusiast eller et triksetalent?

Uansett om det er snakk om agility, intelligensleker, dummy-trening eller jogging – et egnet utstyr støtter opp treningen og bidrar til sportslig suksess. Nyttårsforsettene behøver ikke nødvendigvis å vente til januar. Hunder er svært lærevillige og nysgjerrige dyr, og kan starte med treningen umiddelbart. Det passende treningsutstyret vil bidra til å nå målsetningene og til å holde motivasjonen oppe.

Ønsker du å starte med «prosjekt hundeoppdragelse», kan en passende julegave til hunden allerede markere startskuddet.

Flere spennende julegaver til hunden din

Ved siden av de spesielle juletilbudene for hunder finnes det også en rekke andre gaveideer, som for eksempel:

Våre mest populære artikler
6 min

Er hunden glad i meg? 10 tegn som beviser det

Hvis vi elsker noen, er vi selvsagt interessert i å vite om den andre parten føler det samme ovenfor oss. Mange ønsker å kunne lese tegnene som viser at de har en helt spesiell plass i hjertet til den firbente yndlingen sin. En hund har sin egen måte å uttrykke kjærligheten sin på, og kan heller ikke si «jeg elsker deg» ved å bruke ord. Hunder finner andre elskverdige veier for å vise at de er glad i oss. Det er enklere enn en tror å kjenne igjen disse tegnene – for ferdigheten til å forstå hundespråket slumrer i oss alle.

4 min

10 tegn på at hunden er lykkelig

Hvordan ser jeg at hunden min har det bra? Hvordan vet jeg at den har et godt liv og at jeg gjør alt riktig? Hva kjennetegner en lykkelig hund? Dette er spørsmål som mange hundeeiere ofte stiller seg.

4 min

Hundeår i menneskeår

Et hundeår er syv menneskeår: denne tommelfingerregelen har manifestert seg i mange hoder i løpet av de siste årene. Fullt så enkelt er det dog ikke, og vitenskapen har nå kommet med nye funn.