Clooney – zooplus sin skjønnhet, hva ellers? Clooney 🤴🏻

Clooney
Alle katter

Alle katter

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Yoshi

Yoshi

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Om Clooney
  • Clooneys favoritter
  • Clooneys ønskeliste
  • Clooneys personalia
Om Clooney

Om Clooney

Hei, jeg heter Clooney og har jobbet i 2 år hos zooplus som Senior Content Manager for Key Accounts. Hundebroren min jobber også hos zooplus, men jeg foretrekker hjemmekontor. Her kan jeg konsentrere meg bedre.

Når jeg ikke jobber unner jeg med en deilig dusj – det er hemmeligheten bak utseendet mitt. Og for å sikre at jeg holder meg sprek, apporterer jeg gjerne baller. Det har jeg også lært bort til broren min Peanut. I helgene utforsker jeg gjerne nabolaget. 

Clooney på jobb

Wild freedomDinner-Date med Mr. Clooney 🍴 Wild Freedom
Min hemmelige oppskrift for den perfekte date? Verdifulle proteiner for fine muskler. Jeg unngår kunstige konserverings,- farge og smaksforsterkere. Tilsett noen ferske urter og voila, festmaten er ferdig. Eller kort oppsummert: Wild Freedom Cold River tørrfôr
Se mer
Crinkle Dancer Jeg får nok tak i deg... 🦚Crinkle Dancer

Venstre, høyre, svipp – der har jeg der! Meg lurer man ikke så lett. Den knistrende folien mellom de naturlige fjærene til katteengelen Crinkle Dancer påkaller alltid oppmerksomhet. Heldigvis – i det minste for menneskevennene mine – er staven såpass lang at jeg ikke kan skade noen. 

Se mer
PurizonMr. Clooney på catwalken 🌟Purizon Adult


 Purizon Adult 6 x 400g - kornfritt. Så godt – det er vanskelig å spise langsomt. Dette proteinrike og karbohydratfattige fôret fins i mange smaksretninger, slik har jeg alltid avvekslingsrike menyer til datene mine.

Se mer