☀️ Sommer hos zooplus

Sommer

Se vårt sommerlige produktutvalg

Sommer

For å sikre dyrene nok avkjøling på varme dager har vi samlet oppfriskende tilbehør og snacks. I tillegg finner du alt du trenger for reise eller utflukter under åpen himmel.

Sommeren kan komme!

Hund & varme: tips til avkjøling

  • Kjøl ned med vann

    Bading er en enkel løsning for hunden for å kunne avkjøle seg i varmen. Dersom du ikke bor i nærheten av sjøen er en hundepool eller en badebalje i hagen også et bra alternativ. Og med passende vannleker har den det dobbelt så gøy.

Slik forblir katten avkjølt på de varme sommerdagene

  • Sørg for mye væske

    Med følgende tricks kan du sørge for at katten får i seg nok væske på varme sommerdager:

    Sett flere drikkeskåler rundt omkring i huset for å lette tilgangen til friskt vann. I tillegg kan du dekke en del av væskebehovet med fôret ved å supplementere tørrfôr med våtfôr eller bytte det helt ut om sommeren.

Våre anbefalinger

Kan hunder bli solbrent? Kan hunder bli solbrent?

I finværet er spaserturene med hunden enda mer moro! Likevel er det ikke bare vi mennesker som må beskytte oss mot solen. For våre firbeinte følgesvenner er det nemlig også viktig med solbeskyttelse, ettersom hunder kan bli solbrent de også!

Hvordan ta vare på katten i varmen Hvordan du tar vare på katten i varmen
Mange katter elsker det når solen varmer. På spesielt varme sommerdager med svært høye temperaturer kan dog selv en katt få for mye av varmen. Som et resultat kan de bli solbrent eller få heteslag. Hvordan du kan ta vare på yndlingen din på hete sommerdager kan du lese mer om her.