Hvilken personlighet har hunden din?

Pet personality

Hunder har, i likhet med mennesker, sine egne personligheter. Elsker hunden å sove? Eller liker den kanskje å jakte? Har du lagt merke til om du deler noen av disse trekkene med dine pelskledde venner? Uansett om dyret er svært aktivt, en diva eller noe midt imellom, har vi de beste merkene som passer til hver personlighet. Ta en titt på hver personlighet for å se hvilket fôr som passer best til din hund, og ikke glem å legge til litt tilbehør for å støtte den beste livsstilen! Og med hver bestilling kan du få

2x zoopoeng*

*Kampanjen gjelder ved kjøp av et hvilket som helst produkt (unntatt snacks og kattesand) fra følgende merker: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales og Kooa.

Gourmet dog

Gourmeten

Mat er en svært viktig del av livet vårt ... og noen hunder er litt av noen eksperter. Høy kjøttandel, de beste smakene, bare de beste ingrediensene ... det er dette de trenger for å være lykkelige. Og selvfølgelig bare de mest fantasifulle skålene!

Rocco
Phil_Sons
Tiaki
ModernLiving_LP
CouchPotato

Sofagris

Er hunden din en sofagris? Enten det er på sofaen, i sengen eller på et mindre forventet sted, vil du sannsynligvis finne hunden din sovende. Å være hjemme og spise er sannsynligvis det de elsker mest ... akkurat som oss!

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
TrendyDiva  dog

Trendy diva

Noen hunder er ekte modeller... og det vises! De trenger den beste skjønnhetspleien, de mest fasjonable halsbåndene og selene, og selvfølgelig det mest trendy fôret, skreddersydd for alle deres behov. Hvis de var ekte mennesker, ville de vært influencere!

Concept_for_Life
Tiaki
NomadTales
kooa
WildHunter

Vill jeger

Har du noen gang tenkt at hunden ligner sine forgjengere? Uansett størrelse, mange hunder er ekte jegere! Akkurat som de ville dyrene de stammer fra elsker de å jage.. bare at nå jager de en ball eller en annen leke.

Wolf_of_Wilderness
Purizon
Tiaki
NomadTales
FitFoodie dog

Helsefreak

Har du noen gang sett hunden din strekke seg og tenkt at den ville vært god i yoga? Har den et balansert kosthold med mye grønnsaker? Er du sikker på at hvis de kunne ha en Instagram-konto, ville den være dedikert til en sunn livsstil? Den er en helsefreak

Greenwoods
Briantos
RebelBelle
Tiaki

*Tilbudet gjelder fra 03.10.2023 kl. 00:01 - 31.10.2023 kl. 23:59