Hvilken personlighet har katten din?

Pet personality

Katter har, i likhet med mennesker, sin egen personlighet. Sover katten mye? Eller elsker de kanskje å jakte? Har du lagt merke til om du deler noen av disse trekkene med dine firbeinte? Uansett om du er superaktiv, en diva eller noe midt imellom, har vi de beste merkene som passer til hver personlighet. Ta en titt på hver personlighet for å se hvilket fôr som passer best til din katt, og ikke glem å legge til litt tilbehør for å støtte deres beste livsstil! Og med hver bestilling kan du få

2x zooPoeng*.

*Kampanjen gjelder ved kjøp av et hvilket som helst produkt (unntatt snacks og kattesand) fra følgende merker: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales og Kooa.

Gourmet

Gourmet

Mat er en svært viktig del av livet vårt ... og noen katter er litt av noen eksperter. Høy kjøttandel, de beste smakene, bare de beste ingrediensene ... det er dette de trenger for å være lykkelige. Og selvfølgelig bare de mest fantasifulle skålene!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
CouchPotato

Sofagris

Er katten din en sofagris? Enten det er på sofaen, i sengen eller på et mindre forventet sted, vil du sannsynligvis finne katten din sovende. Å være hjemme og spise hjemmelaget mat er sannsynligvis det de elsker mest ... akkurat som oss!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
TrendyDiva

Trendy Diva

Noen katter er ekte modeller... og det vises! De trenger de beste skjønnhetspleiene, de mest fasjonable halsbåndene og selene og selvfølgelig det mest trendy fôret, skreddersydd for alle deres behov. Hvis de var ekte mennesker, ville de vært influencere!

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
WildHunter

Vill jeger

Har du noen gang tenkt at katten din ligner på sine forfedre? Om stor eller liten, noen katter er ekte jegere! Akkurat som de ville dyrene de stammer fra, elsker de å jage....bare at nå jager de etter en ball eller en lekemus!

Wild_Freedom
Purizon
ModernLiving_LP
FitFoodie

Helsefreak

Har du noen gang sett katten din strekke seg og tenkt at den ville vært flink til å gjøre yoga? Har den et balansert kosthold med mye grønnsaker? Er du sikker på at hvis de kunne ha en Instagram-konto, ville den være dedikert til en sunn livsstil?

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
Tigerino

*Tilbudet gjelder fra 03.10.2023 kl. 00:01 - 31.10.2023 kl. 23:59 CET.