Ted – vår søleelskende labrador

Ted
  • Om Ted
  • Teds favoritter
  • Teds ønskeliste
  • Teds personalia
zooPets Ted Slider 1000x1000 INT

Ted 🐽


Jeg har jobbet i snart to år som Produkt Tester og Content Manager hos zooplus i Nederland. Med mine 3 år har je gallerede en bra utviklet feinschmecker-mage. Jeg elsker alt som ligger på gulvet. Snacks, tyggegummi, små pinner – alt går ned, jeg blir aldri mett. Når jeg ikke er i gang med å utvikle smaksnervene mine, liker jeg å bade, lete etter store pinner i skogen eller rulle meg i søle.

Favorittmaten er „mye og enda mer“. Favorittleken min er alt som ikke må „retrieves“. Jeg er allerede Labrador Retriever, det får holde 

Teds personalia


- Rase: Labrador Retriever

- Vekt: 33kg

- Alder: 3 Jahre

- Opprinnelsesland: Østerrike

- Personlige egenskaper: Mester i sølerulling samt å slepe store greiner gjennom terrenget. Jeg spiser ikke før jeg får et ok, selv om jeg sikler store dammer før den tid.  

Ted på jobben

Wolf of wilderness Et måltid med Ted Wolf of Wilderness


En pote til venstre, den andre til høyre – kun slik smaker de bra! Wolf of Wilderness Green Fields inneholder kun en proteinkilde (lam) og er foredlet med røtter og urter. At det ikke inneholder konserveringsmidler og fargestoffer merker jeg med en gang, eller kanskje ikke..

Kooa En setning med X – det gikk fix 🧴 kooa shampooTross søletrening, med denne shampooen er jeg straks ren igjen. Når både pels og hud er gullende ren igjen er jeg klar for neste søledam. Kooa sensitive shampoo hjelper også mot kløe. 

Sleepy time Sovende Teds vekker man ikke 💤 Sleepy T. hundeseng1 griseøre, 2 griseører, 3... jeg er sulten. I hundesengen Sleepy Time kan jeg observere reviret fra balkongen. På grunn av de ekstra myke putene sovner jeg noen ganger og drømmer om griserører. Vær spiller ingen rolle, det vannavvisende thermotrekket holder meg tørr og varm. 

333zooPoeng
Ikke gå glipp av personlige tilbud, kampanjer og rabatter!
Ikke gå glipp av personlige tilbud, kampanjer og rabatter!
Velg kjæledyr

Betalingsmetoder

Levering

  • Posten
  • Bring

Sikkerhet

Følg zooplus

  • App Store
  • Google Play