Ted – vår søleelskende labrador

Ted
Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Pipa

Pipa

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

  • Om Ted
  • Teds favoritter
  • Teds ønskeliste
  • Teds personalia
Ted 🐽

Ted 🐽

Jeg har jobbet i snart to år som Produkt Tester og Content Manager hos zooplus i Nederland. Med mine 3 år har je gallerede en bra utviklet feinschmecker-mage. Jeg elsker alt som ligger på gulvet. Snacks, tyggegummi, små pinner – alt går ned, jeg blir aldri mett. Når jeg ikke er i gang med å utvikle smaksnervene mine, liker jeg å bade, lete etter store pinner i skogen eller rulle meg i søle.

Favorittmaten er „mye og enda mer“. Favorittleken min er alt som ikke må „retrieves“. Jeg er allerede Labrador Retriever, det får holde 

Ted på jobben

Wolf of wildernessEt måltid med TedWolf of Wilderness

En pote til venstre, den andre til høyre – kun slik smaker de bra! Wolf of Wilderness Green Fields inneholder kun en proteinkilde (lam) og er foredlet med røtter og urter. At det ikke inneholder konserveringsmidler og fargestoffer merker jeg med en gang, eller kanskje ikke..

Se mer
KooaEn setning med X – det gikk fix 🧴kooa shampoo

Tross søletrening, med denne shampooen er jeg straks ren igjen. Når både pels og hud er gullende ren igjen er jeg klar for neste søledam. Kooa sensitive shampoo hjelper også mot kløe. 

Se mer
Sleepy timeSovende Teds vekker man ikke 💤Sleepy T. hundeseng

1 griseøre, 2 griseører, 3... jeg er sulten. I hundesengen Sleepy Time kan jeg observere reviret fra balkongen. På grunn av de ekstra myke putene sovner jeg noen ganger og drømmer om griserører. Vær spiller ingen rolle, det vannavvisende thermotrekket holder meg tørr og varm. 

Se mer