Amigo – vår bedagelige bestefar

Amigo
Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Pipa

Pipa

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

  • Om Amigo
  • Amigos favoritter
  • Amigos ønskeliste
  • Amigos personalia
Amigo 👓

Amigo 👓

Hei, jeg heter Amigo og har jobbet som Invoice Inspector og produkttester for zooplus i 9 år. Med mine 13 år har jeg opplevd en god del, derfor foretrekker jeg nå å slappe av og ta livet med ro.

Men å kun slappe av ville være kjedelig, derfor går jeg regelmessig på tur med min pensjonistvenn Trolli. Vi elsker gulrøtter og har derfor ofte gulrotpauser underveis. På bostedet vårt er vi kjent som den kule bestefarduoen, og fansen vår hilser ofte på. Jeg holder meg ganske godt og via jobben min er jeg selvsagt alltid oppdatert. 

Amigo på jobb

RoccoSnacks og relax ☀️Ny: Snack-Mix XXL

Ny i sortimentet: Rocco Snack-Mix XXL kylling for alle hunder som også ønsker seg en snacks om sommeren. Det høykvalitative filetkjøttet fra kylling er fettfattig og lett fordøyelig, det gleder også zooplus bestefedre. For også bestefedre ønsker å beholde linjene i sommer. 

Se mer
Wolf of wildernessDe ville tidene er ikke over 👴Wolf of Wilderness


Også som senior har jeg beholdt litt av ulven i meg. Derfor har jeg også fått teste of Wilderness Senior "Green Fields". Dette likte jeg godt og også eierne mine er fornøyd, da fôret orienterer seg mot ulvens opprinnelige ernæring. 

Se mer