Royal Canin Kitten ernæringsprogram

Gratulerer med ny kattunge!

Som en ny eier av en kattunge må du treffe noen avgjørelser. Noen av dem kan påvirke kattungens helse og atferd. Royal Canin har tuviklet ernæringsløsninger for kattunger for å oppfylle deres spesielle ernæringsbehov og gi kattungen den beste starten på livet. 

Velg kattungens alder

newborn

Nyfødt/baby

1 - 4 months

1 - 4 months

4-6 months

4 - 6 måneder

after sterilisation

Etter kastrasjon

young adults

Ung voksen

Products for adult cats

Voksne katter

KATTUNGENS VEKSTSTADIER

Forståelse av kattungens fantastiske utvikling fra fødsel til voksen vil hjelpe deg å sikre at katten får en optimal ernæring for hvert stadie i veksten.

Kitten Growth Phases

Stadie 1

I denne fasen trenger katten din fettsyrer (DHA-Omega 3). Etter 3 måneder har hjernen deres nådd deres fullvoksne størrelse.

Stadie 2

Mellom 3. og 12. uke er katten spesielt sensitiv. Ved 3-4 måneders alder har kattungene allerede nådd 40% av deres sluttvekt.

Stadie 3

I denne fasen kan kattungen lettere ta opp næringsstoffer. Veksten går senere og skjelett og muskler utvikles.

Stadie 4

Etter kastrasjon spiser kattungen ofte mer mat, men på samme tid øker After neutering, kittens tend to eat more food, but at the same time their energy needs decrease by more than 30%. The closure of the growth plates signals that your kitten has grown into a cat.

VELG KATTUNGENS RASE

RIKTIG ERNÆRING I HVERT STADIE

Oppdag tilpasset kattungefôr for hver alder og størrelse. Gi kattungen din et spesielt fôr tilpasset størrelsen inntil den er fullvoksen.

Perfect product for each stage
Royal Canin Kitten Mixed Feed

Royal Canin ernæringsløsninger for kattunger

Det er spennende å oppdra en kattunge, men det kan også være utfordrende. Royal Canin har utviklet ernæringsløsninger for kattunger for å møte deres spesifikke ernæringsbehov for alle vekststadier og gi dem den beste starten i livet.

SPESIELT TILPASSET KATTUNGENS KJEVESTØRRELSE

Tailor-made kibble for small mouths

Krokettene er rike på næringsstoffer og designet for å oppmuntre til tygging. Overflaten kan støtte tannhelse ved hjelp av en børstefunkjson når katten tygger. Det høyere væskeinnholdet i våtfôr kan støtte urinveisfunksjonen og bidra til en sunn vekt.