Vi revolusjonerer betydningen av at kjæledyret ditt er sjefen hjemme

Verden hadde vært et bedre sted om dyrene kunne handle selv

Du elsker kjæledyret ditt ikke sant?

Du elsker kjæledyret ditt ikke sant? Hvorfor lar du det ikke selv handle det det ønsker? Sett deg i dyrets situasjon: Er du alltid avhengig av at noen kjøper den riktige snacksen eller sørger for middagen? Venter du på at noen skal gi deg den riktige leken som du alltid ønsket deg? Høres litt frustrerende ut eller?

Vi har en løsning for den firbeinte: Vi har utviklet en revolusjonerende tjeneste - den første knappen som gir dyr mulighet til å bestille selv.. ( se videoene over om du vil vite hvordan det fungerer).

Våre firbeinte kontormedarbeidere har testet den første versjonen av denne tjenesten hvor dyr kan bestille selv. Ja, noen feil og mangler må fortsatt forbedres... men inntil da har vi et utvalg av våre beste, kjæledyr-godkjente produkter som dyrene selv ville velge om de kunne bestille selv.

Treff noen av våre testere fra zooplus

MouseMouseLeder for leketester

Jeg er liten, med pågangsmot - lykke til med å gjøre meg trøtt! Derfor elsker jeg å prøve ut alle de morsomme lekene som zooplus tilbyr. 

DaisyDaisyKoseekspert

Jeg er enkel å tilfredsstille når det gjelder kos, men kresen med hensyn til favorittfòret mitt! Jeg har høye forventninger når det gjelder smak og ingredienser. Vent, "sniff, sniff", lukter jeg kylling?

Mr. FluffMr.FluffGourmet-sjef

Jeg kjenner min egen verdi og reiser meg kun dersom maten er riktig lekker. Jeg rynker gjerne på nesen om jeg får nytt fòr - og velger jeg å spise det, da vet alle at det er veldig bra!

Og nå til våre  "paw-approved" - produkter: Få 10% rabatt fra 13.09 - 30.09 med koden: PAW10NO

Anbefalt av ekspertene:

Katteseng MochiKatteseng Mochi Paw-approved

Det har aldri vært så deilig å sove som nå. Fluffy, rund katteseng med høy kant, myk, koselig & tilpassningsdyktig, perfekt å rulle seg sammen i, slumre og sove, anti-stress, sklisikker. La katten synke inn og nyte luren.

Kjøp her
Cosma SnackiesCosma SnackiesPaw-approved

Cosma Snackies XXL med ekstra store stykker, av 100 % ren kylling, tunfisk eller hvitfisk, skånsomt frysetørket. Naturlig, ren smak!

Kjøp her
ButterflyKatteleke Funny ButterflyPaw-approved

Er det en fugl? Eller et fly? Hva flyr der forbi? Det er er en glinsende sommerfugl! Med denne leken blir det aldri kjedelig - denne animerer til å fange og jage - igjen og igjen! 

Kjøp her
Natural paradiseNatural Paradise Klorestativ XL PlusPaw-approved

Se her - et kjempestort klorestativ med myke puter! Stabile stolper (15cm) gjør det egnet for tunge katter. Vaskbare puter. Dimensjoner 175 x 75 x 56 cm (L x B x H).

Kjøp her
Feringa porsjonsposerFeringa porsjonsposerPaw-approved

Beste råvarer i en kjærlig komposisjon med mye ferskt kjøtt eller fisk, UTEN kornprodukter for en naturnær ernæring, made in Germany. Hver 6 forskjellige sorter i 12pk

Kjøp her
Gourmet RevelationsGourmet RevelationsPaw-approved

Smakfullt våtfôr til katter, sart mousse med delikat saus, i original pyramideform, med høykvalitets råvarer, uten kunstige farge- og konserveringsstoffer, resirkulerbar emballasje

Kjøp her
Hill`s kattefòrHill`s kattefòrPaw-approved

Helhetlig tørrfôr for en nøye balansert ernæring hos voksne katter (fra 1 år), med førsteklasses proteiner, lekker fjærkre, understøtter det naturlige immunforsvaret

Kjøp her
AnimondaAnimonda GranCarnoPaw-approved

Animonda leverer produkter av høyeste kvalitet med konsekvent fokus på hunders ernæringsbehov. Gjennom Animonda får hunden din et fullverdig, sunt og variert hundefôr.

Kjøp her
DentastixPedigree DentastixPaw-approved

En lett og langvarig tyggesak, ideell for små, ​​mellomstore og store hunder. Konsistensen og aktive ingredienser i Dentastix Fresh bidrar til å redusere plakk, tannstein og gir frisk pust.

Kjøp her
8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks8in1 Delights Pro Dental Twisted SticksPaw-approved

Ensartet tyggeopplevelse med dreide stenger for hunder, redusering av plakk med antiplakk-formelen, kan forebygge nydannelse av tannstein, med delikat kylling

Kjøp her
Wolf of WildernessWolf of Wilderness Adult MixPaw-approved

Naturlig tørrfòr, kornfritt, med mye kjøtt, inpspirert av ulvens naturlige ernæring. Vilt og naturlig! Nå ekstra gunstig prøvetilbud!

Kjøp her
Hundeseng FlockeHundeseng FlockePaw-approved

Bekvemt hunderede, perfekt for gamle og syke hunder, meget mykt og bekvemt, fyll av høy kvalitet med viskoelastiske flak, tilpasser seg kroppen, mykt plysjtrekk, farge: hvit

Kjøp her

Følg oss på Facebook for å finne ut mer!