Overvekt hos kjæledyr: Tips for bedre helse

Hunder og katter blir også stadig mer utsatt for overvekt. Dette kan ha en rekke årsaker og konsekvenser. Hvis du har en følelse av at kjæledyret ditt kanskje har litt for mye på ribbeina, eller hvis du ønsker å finne ut hvordan du kan hjelpe kjæledyret ditt med å miste de overflødige kiloene, har vi samlet tips og triks på de følgende sidene om temaet "Fedme hos hunder og katter".

Royal Canin Light Weight Care kattefôrRoyal Canin Light Weight Care kattefôrSpar opptil 15%

Royal Canin Light Weight Care har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold; det perfekte forholdet for å opprettholde muskelmassen og samtidig begrense vektøkningen. Det støtter metthetsfølelsen og reduserer naturlig spontan spising. Over 90 % katter oppnådde en sunnere vekt på 8 uker.

Til produktene
Concept for Life Veterinary DietConcept for Life Veterinary DietWeight Control

Effektiv vektkontroll for hunden. Concept for Life Veterinary Diet Weight Control er et spesialutviklet high-premium diettfôr  som er optimalt tilpasset ernæringsbehovene overvektige hunder eller for hunder med diabetes mellitus.

Til produktene
AccessoiresTilbehør10% Rabatt

Modern Living, Tiaki, Nomad Tales og Natural Paradise. Oppdag de perfekte produktene til kjæledyret ditt med 10 % rabatt.

Til produktene
SmillaSmillatørrfôr og våtfôr

Fordelene med Smilla Sterilized & Light tørr- og våtfôr: 

  • Det tilpassede fett- og energiinnholdet til Smilla Sterilized kan hjelpe katten din å opprettholde sin idealvekt. 
  • Det økte proteininnholdet støtter vedlikehold og utvikling av muskler.
Til produktene