Pet proofed: Firbeinte kollegaer tester zooplus produkter for deg

pet proofed

Våre kattetestere

Tigerino klumpesandKlumpsand – som jord bare annerledes 🌾Tigerino klumpesand

Høy oppsugningsevne og lite støv, slik må klumpesand være. Sanden består av naturleire og er uten kjemiske tilsetningsstoffer. Særlig lukten av Tigerino Canada Style kattesand overbeviser. Mamma og jeg liker best luktene «ferskt kuttet gress» og «babypudder»

Prøv her
Crinkle DancerJeg får nok tak i deg... 🦚Crinkle Dancer

Venstre, høyre, svipp – der har jeg der! Meg lurer man ikke så lett. Den knistrende folien mellom de naturlige fjærene til katteengelen Crinkle Dancer påkaller alltid oppmerksomhet. Heldigvis – i det minste for menneskevennene mine – er staven såpass lang at jeg ikke kan skade noen.

Prøv her
Katzenspielzeug Først tenke, så spise 💡Katteleke

Katteleken Slo-Mo gir meg alltid nye gåter: Hver gang når jeg tror jeg har forstått det, er labyrinten plutselig helt annerledes! Med 20 ulike deler blir den aldri kjedelig. Jeg finner overalt snacks!

Prøv her
Dinner-Date mit Mr. Clooney 🍴Dinner-Date med Mr. Clooney 🍴Wild Freedom

Min hemmelige oppskrift for den perfekte date? Verdifulle proteiner for fine muskler. Jeg unngår kunstige konserverings,- farge og smaksforsterkere. Tilsett noen ferske urter og voila, festmaten er ferdig. Eller kort oppsummert: Wild Freedom Cold River tørrfôr

Prøv her
Concept for LifeAaaaaaaa – hit med alt sammen 😸Concept for Life

Concept for Life All Cats fôr skal sørge for en god hudkvalitet og forebygge tannstein. Jeg liker smaken veldig godt! Men jeg viser også gjerne frem tennene mine til den som ønsker.

Prøv her
Wahre Schönheit kommt aus der Tube 👅Ekte skjønnhet kommer fra innsiden 👅Concept for Life

Concept for Life Beauty postei er spesielt utviklet for katter med tykk pels og ømfintelig hud. Takket være den lekre lakseoljen glinser pelsen min enda mer og malten hjelper mot hårballer. Jeg liker det aller best som dessert, men man kan også forfine fôret med det.

Prøv her
So wild, hier ist anschleichen gefragt 🐈Så vilt, her må jeg snike meg frem 🐈Wild freedom

Wild Freedom er det fôret jeg liker best hos zooplus. Det inneholder stor andel kjøtt og er helt uten korn eller andre tilsetningsstoffer. Moren min er svært opptatt av en riktig sammensetning av maten min!

Prøv her
Cosma SnackieCosma - det liker vi 🐟Cosma Snackies

Jobben min som snackstester er virkelig ikke enkel. Særlig ettersom det er så stort utvalg av  Cosma Snackies! Heldigvis er de helt uten tilsetningsstoffer og derfor bestilte mamma alle sammen. Som selvutnevnt gourmet, tro meg når jeg sier at disse er mine absolutte favorittsnacks!

Prøv her

Våre hundetestere

Sleepy timeSovende Teds vekker man ikke 💤Sleepy T. Hundeseng

1 griseøre, 2 griseører, 3... jeg er sulten. I hundesengen Sleepy Time kan jeg observere reviret fra balkongen. På grunn av de ekstra myke putene sovner jeg noen ganger og drømmer om griserører. Vær spiller ingen rolle, det vannavvisende thermotrekket holder meg tørr og varm.

Prøv her
Ein Satz mit X - das ging fix 🧴En setning med X – det gikk fix 🧴kooa shampoo

Tross søletrening, med denne shampooen er jeg straks ren igjen. Når både pels og hud er gullende ren igjen er jeg klar for neste søledam. Kooa sensitive shampoo hjelper også mot kløe.

Prøv her
Zu Tisch mit Ted 🥩Et måltid med Ted 🥩Wolf of Wilderness

En pote til venstre, den andre til høyre – kun slik smaker de bra! Wolf of Wilderness Green Fields inneholder kun en proteinkilde (lam) og er foredlet med røtter og urter. At det ikke inneholder konserveringsmidler og fargestoffer merker jeg med en gang, eller kanskje ikke..

Prøv her
Roccommhhh.... Dolce Vita med Pepe 🍝Rocco Classic

Mitt favorittmåltid: våtfôret Rocco Classic Pure beef - tutto bene! 70% kjøtt og innmat, som er 100% ferskt, samt komplett utelatelse av korn sørger for en kraftig kjøttsmak. Mine små venner spiser også – det er nok til alle!

Prøv her
Hundebett FlockePeanut i den syvende himmel ☁️Hundeseng Flocke

En arbeidsdag som produkttester kan være ganske anstrengende! For avslapning er favorittplassen min hundesengen Flocke, denne tilpasser seg kroppsformen min perfekt. Her føler jeg meg vel og kan sove riktig godt. Også mine eldre kollegaer liker denne!

Prøv her
Star warsEn Chewbacca for Chewy 🦷Dental hundeleke

I fritiden tygger jeg gjerne på  Star Wars Spiny Stick Dental hundeleke. Nuppene på mellompartiet støtter tannpleien min. Når jeg tygger på hodet, piper den. Da viser jeg den hvem som er sjefen: I dette universet er det kun plass til Chewy!

Prøv her
Lukullus JuniorDenne tallerkenen slikker jeg ren 🍽️Lukullus Junior

Kun det beste er bra nok: Lukullus Naturkost Junior som er rike på Omega-3- og Omega-6-fettsyrer akkurat det riktige for aktive valper som meg!

Prøv her
Rosie's Farm SnacksEt hjerte til en hjerteknuser 💘Rosie's Farm snacks

Rosie's Farm Snacks er tilpasset små hunder og derfor perfekt for meg! I tillegg er de kornfrie og har en høy kjøttandel. De passer både på tur og når vi trener på tricks - med disse er jeg alltid klar for neste eventyr!

Prøv her
Star warsÅ tygge eller ikke tygge 👽Hundeleke Yoda

Etter at jeg fikk min Star Wars Baby Yoda, er den blitt min absolutte favorittleke. Den er koselig og piper så fint når jeg tygger på den. Mamma liker den også og skulle gjerne hatt en selv, men hun kan alltids låne min.gså og skulle gjerne hatt en selv, men hun kan alltids låne min.

Prøv her
DrikkeflaskeMan blir tørst av å reise – skål 🧃Drikkeflaske

Når jeg blir tørst på reise eller tur, da er det praktiske med en kombinert flaske og skål. Derfor har jeg testet drikkeflaske med vannskål på en utflukt i nature. Både jeg og mamma likte den veldig godt!

Prøv her