#1 Mest solgte merker

Enhver dyreeier ønsker å kjøpe det beste fôret til dyrene sine. Våre kunder har oppdaget utvalgte merker med god kvalitet til rimelige priser og jungletelegrafen har gjort dem til de mest solgte merkene i alle zooplus-butikkene over hele Europa i følgende kategorier:

Mest kjøpte merker
Wolf of WildernessKornfritt tørrfôr til hundWolf of Wilderness

Det kornfrie fôret fra Wolf of Wilderness er basert på ulvens opprinnelige diett i naturen. Den høye andelen av ferskt kjøtt, 100% kornfri oppskrift, forfinet med ville bær gir hunden din en balansert og passende ernæring tilpasset ulvens behov og instinkter.

Kjøp her
RoccoVåtfôr til hundRocco

Rocco våtfôr er først og fremst en høy andel ferskt kjøtt og innmat. Skånsomt tilberedt for å bevare den gode smaken samt viktige næringsstoffer - ideellt for å tilfredstille hundens behov! Med mange godt aksepterte, behovsbaserte og kornfrie varianter som kan prøves ut.

Kjøp her
Rocco snackHundesnacksRocco

Rocco består av et stort utvalg kvalitetssnacks med høy kjøttandel. Om du vil trene, skjemme bort eller aktivisere hunden din, her finner du alltid den riktige snacksen. Om kjøttstrimler eller tørket naturlig snacks – hunden vil elske dem!

Kjøp her
Mest kjøpte merker
PurizonKornfritt tørrfôr til kattPurizon

Inspirert av naturens mangfold: 70% utvalgte animalske råvarer bestående av mye ferskt kjøtt og fisk, 30% høykvalitets frukt og grønnsaker i naturlige kornfrie oppskrifter. Inneholder minst  42% protein. Istedet for korn eller ris inneholder det 30% frukt, grønnsaker og urter.

Kjøp her
TigerinoKattesandTigerino

Tigerino kattesand er tilpasset kattens behov. Uansett om det er høykvalitativ klumpesand eller silikatsand, hele produktlinjen absorberer svært bra. Den hemmer bakterieveksten og stopper lukt på sekunder. I tillegg er den rimelig.

Kjøp her
CosmaKattesnacksCosma

Cosma Snackies er en naturlig snacks laget av  100% rent kjøtt eller fisk. Den frystørkede snacksen er svært populær blant katter på grunn av dens intense smak og aroma.

Kjøp her

*Basert på salget i alle zooplus-butikkene over hele Europa. Siste oppdatering:  05/12/2022.