Dyrevernsprosjekter

Dyrevernsprosjekter

Våre kjæledyrs trivsel er kjernen i vårt forretningskonsept. Vi synes at alle dyr fortjener kærlighet og et godt hjem. Desverre er dette ikke altid tilfellet: Hvert eneste år ender mange katter, hunder og små kjæledyr opp som hjemløse. Heldigvis fins dyrevernsorganisasjoner som tar seg av dyr i nød.

Her hos zooplus prøver vi alltid å finne nye måter å hjelpe de mindre heldige dyrene ved å støtte dyreorganisasjoner i deres fantastiske arbeid. Du spiller også en vigtig rolle i dette, for kun med din sjenerøse støtte kan vi hjelpe.

WWF for koalaer i Australien

WWF for koalaer i Australien

WWF for koalaer i Australien!

Her overrekkes sammen med kontorhunden Ella en check på 26.000 € til WWF til støtte for prosjektet "Koalaer i Australien".

De ødeleggende skogbrannene 2019/2020 i Australia har forårsaket mye skade på mennesker og natur. Tusener av koalaer er døde. Men også de som overlevde led under  alvorlige skader eller mistet deres naturlige habitat. Derfor har de bruk for vår hjelp. WWF tar seg av sårede dyr og har satt seg til oppgave å plante nye trær efter brannene.

Time to share: 201.351 € til dyrevern

Time to share

I tiden før jul har vi igjen økt andelen donasjoner. For merket zoolove (fins foreløpig ikke i Norge) ble 20% donert og for Wolf of Wilderness, Purizon, Wild Freedom og Concept for Life 10% av salgsprisen,

Med din hjelp var vi i stand til å bidra med noe bra og donerte 201.351 € til dyrevernsorganisationer i hele Europa!

Vier Pfoten (Four paws)

Vier Pfoten

I anledning vårt 20 års firmajubileum hadde vi Charity Week i juni 2019. Og fordi 20 år med zooplus var en veldig god grunn til å feire, donerte vi 20 prosent av salgsprisen på 15 ulike merker til en god sak.

Den internasjonale dyrevernsorganisajonen VIER PFOTEN ble valgt som mottaker av donasjonen. I kampanjeperioden ble det samlet inn 158.928 €, som gikk til organinsasjonens dyrevernsprosjekter i Europa.