Vilkår for kjæledyrprofil hos zooplus

JURIDISKE BETINGELSER:

For å kunne motta informasjon om kampanjer, gaver samt bursdagshilsener basert på oppgitt informasjon, må du abonnere på zooplus.no nyhetsbrev, opprette en kjæledyrprofil og godta generelle vilkår.

BURSDAG:

Hvis du legger inn fødselsdagen til kjæledyret ditt i kjæledyrprofilen, vil du motta bursdagshilsener på epost. Du vil også motta en bursdagsoverraskelse til dette dyret. Dersom du har opprettet en kjæledyrprofil for flere kjæledyr, vil du kun motta en bursdagsoverraskelse på bursdagen til det første kjæledyret. For å gjøre dette må ha registrert deg som mottaker av zooplus nyhetsbrev og ha akseptert vilkår.

Bursdagsgaven kan løses inn opptil 60 dager etter at du har mottatt e-posten. Gjelder i nettbutikken der kjæledyrsprofilen ble opprettet.

Denne gaven er begrenset til én gang i året, uavhengig av om fødselsdatoen endres etter at du har mottatt rabatten. Dersom dyret dør vil du ikke motta en gave. Bursdagsgaven går da til det dyret som neste gang har bursdag, dersom du ennå ikke har fått bursdagsgave i år. zooplus forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene og betingelsene, i forhold til gaver eller andre prosesser som beskrevet i vilkårene og betingelsene for bursdagsgaveprogrammet.