Våre favorittmerker for 2022

Våre favorittprodukter


Her finner du et utvalg av våre  favorittmerker til hunder og katter for 2022! Gi kjæledyret et skikkelig velsmakende kvalitetsfòr!

Klikk på bildene under for å lese mer om de ulike merkene.

Concept for Life fòr og snacks til katter

Concept for Life

Nøye tilpasset kattens behov

Grunnlaget for en naturlig dyreernæring er grundig kjennskap til katters  relle behov. Dette er imidlertid ikke helt enkelt, da hvert dyr har individuelle behov. En optimal ernæring tar hensyn til både alder og spesielle behov. Concept for Life  katternæring tilpasser seg de ulike behov i løpet av livet og har alltid den riktige løsningen. En skreddersydd ernæring - tilpasset størrelse, alder og spesielle behov. For alle, som vil sikre sine firbeinte en optimal helhetlig ernæring.

Komplett skreddersydd for livet!

Purizon - til hunder og katter

Purizon

Purizon – inspirert av naturen!

Purizon er inspirert av naturens mangfold og inneholder et stort utvalg høykvalitative råvarer. Purizon består av opptil 80% kjøtt, fisk og andre animalske råvarer samt 20 % frukt og grønnsaker og 0 % korn. Dette sikrer kjæledyret en energirik og ytterst smakfull ernæring med verdifull protein og lite karbohydrater. Purizon- Nature is our Inspiration!

Wolf of Wilderness til hunder

Wolf of Wilderness

Vilt og opprinnelig!

Følg kallet fra villmarken med vårt kornfrie hundefòr.

Ulven er et myteomspunnet dyr, den er majestetisk, intelligent og relativt utilnærmelig for mennesker. Den lever i grupper i skog, steppelandskap og fjellområder. Forskning viser at den i naturen hovedsakelig ernærer seg av kjøtt fra ulike byttedyr. I tillegg tar den til seg den blant annet skogsbær, røtter og ville urter via mageinnholdet til byttedyrene. Karbohydrater spiser ulven nesten ikke i det hele tatt i sine naturlige omgivelser.

Wild Freedom fòr og snacks til katter

Wild Freedom

Følg kattens innstinkt med Wild Freedom

I fotsporene til forfedrene! Kattene våre nedstammer fra de afrikanske villkattene og har frem til i dag bevart nesten alle egenskapene til sine ville forfedre. De er ekte rovdyr som ikke har endret seg i løpet av evolusjonen.

Også hos oss i Wild Freedom har vi gjort det til vår oppgave å følge det naturlige instinktet til katten og utviklet en oppskrift som orienterer seg etter den opprinnelige ernæringsmåten til villkatten. Våre oppskrifter er kornfrie og er preget av et høyt kjøttinnhold. Wild Freedom er derfor spesielt egnet for de små rovdyrene!

Rocco fòr og snacks til hunder

Rocco

Et ekte kjøttmåltid!

Det store utvalget av kjøttmåltider sørger for avveksling i hundeskålen. Her finnner man sikkert det riktige for enhver smak: Rocco Junior for de yngre, Rocco Senior for eldre hunder. Rocco Sensitive for sensible mager, Rocco Real Hearts for ekte gourmeter, Rocco Meny for tilbehørsfans, Rocco Classic for alle som gjerne konsentrerer seg om det vesentlige. I tillegg sørger spesialutgaver som sesongmeny og verdensreise for at det stadig kommer noe nytt og interessant også for faste kunder.

Smilla fòr og snacks til katter

Smilla

For et aktivt og sunt katteliv!

Smilla tilbyr katten din en balansert og variert og allsidig forsyning tilpasset alle stadier i livet. Våre lekre oppskrifter inneholder alle de essensielle næringsstoffene og vitaminene som katten trenger, noe som gjør dem til det ideelle grunnlaget for et langt og vitalt katteliv.

Takket være den spesielle næringsprofilen, er Smilla optimalt tilpasset behovene til kattens ulike livsfaser . Det store utvalget av tørr- og våt mat av høy kvalitet samt den smakfulle snacksen sikrer den nødvendige variasjonen i matskålen.

Lukullus fòr og snacks til hunder

Lukullus

Høyverdig naturlig kost med nøye sammensatte oppskrifter

Lukullus fine naturkost består av nøye utvalgte råvarer, som om du skulle ha laget det selv! Utvalgt kjøtt i kombinasjon med mye grønnsaker og frukt sørger for en frisk smak og naturlige vitaminer. Rundet av med høyverdige oljer sørger fòret for en glinsende pels og sunn hud da fòret er naturlig rikt på Omega-3- og Omega-6-Fettsyrer.

En skånende tilberedning - hvor tørrfòret kaldpresses sikrer at næringsstoffene forblir.

Feringa fòr og snacks til katter

Feringa

Kornfritt Premium-fôr laget av nøye sammensatte oppskrifter

Feringa tilbyr høy kvalitet og nøye sammensatt Premium-katteernæring til katten din. De fantasifulle menyene frister med sin høye andel av nøye utvalgt kjøtt eller fisk, og er forfinet med frukt, grønnsaker og urter.

Alle oppskriftene er kornfrie, og inneholder ingen unødvendige ingredienser som ikke er bra for katten din. De nøye utvalgte råvarene blir skånsomt tilberedt i en familiebedrift i Østerrike og bevarer de naturlige næringsstoffene og den uforfalskede smaken av denne førsteklasses kattematen.

Barkoo snacks til hunder

Barkoo

Snacks av lidenskap!

Barkoo begeistrer hunder alltid med den riktige godbiten: som belønning, aktivitet, for spesielle behov eller ganske enkelt bare en godbit! Barkoo - snacks av lidenskap! Prøv det store utvalget av hundebein,tyggesnacks eller tannpleiesnacks.