Prøvetilbud på utvalgte merker!

Trial weeks

Vi har tilbud på populære utvalgte merker: Bestiller du via appen vår får du 10% rabatt!

Her finner du et utvalg av favorittmerker til hunder og katter! Gi kjæledyret et skikkelig velsmakende kvalitetsfòr eller en lekker snacks!

Gå til appen og finn din rabattkode!

Gjelder til og med 12.09.2022. Kun en rabattkode per bestilling.


Purizon - til hunder og katter

Purizon

Purizon – inspirert av naturen!

Purizon er inspirert av naturens mangfold og inneholder et stort utvalg høykvalitative råvarer. Purizon består av opptil 80% kjøtt, fisk og andre animalske råvarer samt 20 % frukt og grønnsaker og 0 % korn. Dette sikrer kjæledyret en energirik og ytterst smakfull ernæring med verdifull protein og lite karbohydrater. Purizon- Nature is our Inspiration!

Wolf of Wilderness til hunder

Vilt og opprinnelig!

Følg kallet fra villmarken med vårt kornfrie hundefòr.

Ulven er et myteomspunnet dyr, den er majestetisk, intelligent og relativt utilnærmelig for mennesker. Den lever i grupper i skog, steppelandskap og fjellområder. Forskning viser at den i naturen hovedsakelig ernærer seg av kjøtt fra ulike byttedyr. I tillegg tar den til seg den blant annet skogsbær, røtter og ville urter via mageinnholdet til byttedyrene. Karbohydrater spiser ulven nesten ikke i det hele tatt i sine naturlige omgivelser.

Wild Freedom fòr og snacks til katter

Wild Freedom

Følg kattens innstinkt med Wild Freedom

I fotsporene til forfedrene! Kattene våre nedstammer fra de afrikanske villkattene og har frem til i dag bevart nesten alle egenskapene til sine ville forfedre. De er ekte rovdyr som ikke har endret seg i løpet av evolusjonen.

Også hos oss i Wild Freedom har vi gjort det til vår oppgave å følge det naturlige instinktet til katten og utviklet en oppskrift som orienterer seg etter den opprinnelige ernæringsmåten til villkatten. Våre oppskrifter er kornfrie og er preget av et høyt kjøttinnhold. Wild Freedom er derfor spesielt egnet for de små rovdyrene!

Rocco fòr og snacks til hunder

Rocco

Et ekte kjøttmåltid!

Det store utvalget av kjøttmåltider sørger for avveksling i hundeskålen. Her finnner man sikkert det riktige for enhver smak: Rocco Junior for de yngre, Rocco Senior for eldre hunder. Rocco Sensitive for sensible mager, Rocco Real Hearts for ekte gourmeter, Rocco Meny for tilbehørsfans, Rocco Classic for alle som gjerne konsentrerer seg om det vesentlige. I tillegg sørger spesialutgaver som sesongmeny og verdensreise for at det stadig kommer noe nytt og interessant også for faste kunder.

Smilla fòr og snacks til katter

Smilla

For et aktivt og sunt katteliv!

Smilla tilbyr katten din en balansert og variert og allsidig forsyning tilpasset alle stadier i livet. Våre lekre oppskrifter inneholder alle de essensielle næringsstoffene og vitaminene som katten trenger, noe som gjør dem til det ideelle grunnlaget for et langt og vitalt katteliv.

Takket være den spesielle næringsprofilen, er Smilla optimalt tilpasset behovene til kattens ulike livsfaser . Det store utvalget av tørr- og våt mat av høy kvalitet samt den smakfulle snacksen sikrer den nødvendige variasjonen i matskålen.

Lukullus fòr og snacks til hunder

Lukullus

Høyverdig naturlig kost med nøye sammensatte oppskrifter

Lukullus fine naturkost består av nøye utvalgte råvarer, som om du skulle ha laget det selv! Utvalgt kjøtt i kombinasjon med mye grønnsaker og frukt sørger for en frisk smak og naturlige vitaminer. Rundet av med høyverdige oljer sørger fòret for en glinsende pels og sunn hud da fòret er naturlig rikt på Omega-3- og Omega-6-Fettsyrer.

En skånende tilberedning - hvor tørrfòret kaldpresses sikrer at næringsstoffene forblir.

Feringa fòr og snacks til katter

Feringa

Kornfritt Premium-fôr laget av nøye sammensatte oppskrifter

Feringa tilbyr høy kvalitet og nøye sammensatt Premium-katteernæring til katten din. De fantasifulle menyene frister med sin høye andel av nøye utvalgt kjøtt eller fisk, og er forfinet med frukt, grønnsaker og urter.

Alle oppskriftene er kornfrie, og inneholder ingen unødvendige ingredienser som ikke er bra for katten din. De nøye utvalgte råvarene blir skånsomt tilberedt i en familiebedrift i Østerrike og bevarer de naturlige næringsstoffene og den uforfalskede smaken av denne førsteklasses kattematen.

Cosma våtfôr og snacks til katter

Cosma

Ren smak, ren kjærlighet!

Ansvarlige katteeiere legger vekt på en høykvaliativ ernæring for kattene sine. Cosma består av 100% naturlige råvarer, med ekstra høy kjøtt- eller fiskeandel. Inneholder ingen kunstige konserveringsmidler fargestoffer eller smaksforsterkere. Raffinerte oppskrifter overbeviser selv kresne katter: Man merker den rene smaken av utvalgte, naturlige råvarer. Cosma sikre katten en naturlig ernæring - for helse og velvære.

Rebel Belle - vegetarisk & vegansk hundefôr

Rebel Belle

Om veggie eller vegan - våre våtfôr-bowls er like avvekslingsrike som navnene. For hver sort Rebel Belle har vi komponert en helt spesiell smaksopplevelse. Det gleder ikke bare hunden, men også klimaet og naturen. Allerede en dag per uke hjelper mye! Jo oftere du fôrer, jo mindre blir CO²-poteavtrykket. Og fordi Rebel Belle er et fullverdig komplettfôr kan du også gi det hver dag!