Summer splash - sjekk ut sommertilbudene våre!

Summersplash

De beste tilbudene for kjæledyret dtt

De beste tilbudene for kjæledyret dtt

Prøv våre sommertilbud. Sørg for at den firbeinte får en liten avkjøling på de varme dagene, eller skjem dem bort med snacks og annet. Også for en utflukt i det grønne finner du det du trenger.

Sommersalg 5%

Sommertilbud

Kjølematter Kjølematte for hunder For varme dager

Matten hjelper hunden å regulere kroppstemperature uten ekstra kjøling.

Hunderyggsekk Hunderyggsekk For hunder og katter

Komfortabel ryggsekk for hundetransport. Med stort nettak som kan foldes ut, regntrekk og ekstra lommer. Egnet for små hunder og katter.

Badebasseng for hunder Dog Pool Keep Cool Basseng for hunder

Stort utendørs vannparadis for hunder, av robust plast, med forsterkede vegger, uten luftkamre eller irriterende pumpe, farge: blå

Drikkefontene Drikkefontene Drinkwell Butterfly

Pen 1,5l-drikkefontene for katter og små hunder, rennende vann animerer til drikking, aktivkullfilter mot dårlig lukt, med valgfri sommerfuglhode, Mål: L 26,4 x B 20,8 x H 14,21cm

Sommerlige høydepunkter for katten

Sommerlige høydepunkter for hunden

På tide med litt avkjøling?

Lag hundeis selv Hjemmelaget hundeis – 7 oppskrifter Lag smakfull hundeis

På varme sommerdager fins det nesten ikke noe bedre enn en forfriskende is. Det viser også de lengtende blikkene til hunden på den frosne godbiten. Med våre oppskrifter kan du ganske enkelt lage hjemmelaget hundeis og glede yndlingen din med en sunn is-nytelse i sommer.

Lag katteis selv Hjemmelaget katteis – 5 oppskrifter Lag katteis selv

Om sommeren har is høysesong og sørger for en velkommen avkjøling. Også katter fryder seg over en forfriskning på varme sommerdager. Ønsker du til avveksling å overraske silkepoten din med en is? Vi oppklarer om is er farlig for katter og viser hvordan du kan lage sunn is til katter selv.

Kvalitetsgaranti
Utprøvd merkekvalitet
Fra dyrevenner for dyrevenner
For enhver smak