Hundesnacks for alle behov

Februar – en velsmakende måned

hund

Februar har aldri vært så lekker! Denne måndeden tilegner vi snacks!

Godbiter mot kjedsomhet hjemme eller på kontoret, for å støtte helsen, for tannpleie eller rett og slett fordi vi har lyst til å gi kjæledyret noe godt.

Oppdag det store mangfoldet av snacks.

Lukullus
Rocco
 • Tilbud
 • Belønning
 • Sunnhet
 • Intelligensleker
Barkoo Dental SnacksBarkoo Dental SnacksSikle! Sikle!

De lekre Barkoo Dentalsnacks gjør tannpleien gøy! Stjerneformen sørger bl.a for redusering av tannbelegg og støtter munnhygienen. Jeg har alltid noen ekstra for vennene mine og for kontoret - for spontane møter. En kombinasjon av tyggemoro og tannpleie – Bravo Barkoo!

Fylt oksehudrullFylt oksehudrull1..2…3…rull!

3 i 1 - kombinasjonen av oksehud, vom og,oksepenis sørger både for god smak og langvarig tygging. Under møter tygger jeg noen ganger ekstra fort slik at jeg får en til. Uten korn og sukker, styrker tennene - alle gode ting er tre!

 • Støtter helsen

  Snacks fremmer ikke kun den daglige tannpleien eller fordøyelsen. De kan også fremme sunnheten til den firbeinte på en smakfull måte og på denne måten fremme en god helse. Det har aldri vært så gøy å pusse tenner.

 • Som aktivisering

  Snacks forkorter ikke bare ventetiden mellom lange møter eller oppmuntrer til lek. Snacks kan brukse til mange formål - for eksempel for å øke aktivitetsnivået. For å gjøre det ekstra moro kan man gjemme snacks i et snuseteppe eller en snacksball. Vi har de passende godbitene til ethvert formål. Slik blir det aldri kjedelig.

 • Av kjærlighet

  Godbiter for å skjemme bort de firbeinte, rett og slett fordi de har fortjent det. En lekker tyggestick eller postei som får vannet til å løpe i munnen. Vi har lekre godbiter for store og små. For som kjent går kjærligheten gjennom magen.