Presenter kjæledyret ditt!

Petprofil

zooplus ønsker å følge med på din(e) firbeinte venn(er).

Registrer dyrene dine under "mitt kjæledyr" og motta personaliserte anbefalinger, bursdagsgratulasjoner og spesielle tilbud til pelsklingene dine.

Vær oppmerksom på at du må aksepterer vilkårene og melde deg på nyhetsbrevet for ikke å gå glipp av tilbud og meldinger.

Hva må du gjøre for å motta fordeler og premier?

Step by step

Oppdag hvilke fordeler en kjæledyrprofil har

BursdagBursdag

Du mottar årlig en bursdagsgave for din første kjæledyrprofil.

Rabatter og tilbudRabatter og tilbud

Du mottar personlige rabattkuponger og spesialtilbud.

OverraskelserOverraskelser

Registrèr kjældyret ditt og gled deg over ulike overraskelser. 

JURIDISKE BETINGELSER:

For å kunne motta informasjon om kampanjer, gaver samt bursdagshilsener basert på oppgitt informasjon, må du abonnere på zooplus.no nyhetsbrev, opprette en kjæledyrprofil og godta generelle vilkår.

BURSDAG:

Hvis du legger inn fødselsdagen til kjæledyret ditt i kjæledyrprofilen, vil du motta bursdagshilsener på epost. Du vil også motta en bursdagsoverraskelse til dette dyret. Dersom du har opprettet en kjæledyrprofil for flere kjæledyr, vil du kun motta en bursdagsoverraskelse på bursdagen til det første kjæledyret. For å gjøre dette må ha registrert deg som mottaker av zooplus nyhetsbrev og ha akseptert vilkår.

Bursdagsgaven kan løses inn opptil 60 dager etter at du har mottatt e-posten. Gjelder i nettbutikken der kjæledyrsprofilen ble opprettet.

Denne gaven er begrenset til én gang i året, uavhengig av om fødselsdatoen endres etter at du har mottatt rabatten. Dersom dyret dør vil du ikke motta en gave. Bursdagsgaven går da til det dyret som neste gang har bursdag, dersom du ennå ikke har fått bursdagsgave i år. zooplus forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene og betingelsene, i forhold til gaver eller andre prosesser som beskrevet i vilkårene og betingelsene for bursdagsgaveprogrammet.