Informasjon om levering og priser

Dersom du bestiller for over 499 kr hos zooplus.no betaler vi portoen. Ved bestilling under 499 kr, kommer en portoavgift i tillegg, uavhengig av antall, størrelse og vekt på pakkene. (Se tabell under).Vi leverer fra en minstebestilling på 299 kr (eksklusive eventuell porto). Vi betaler tollen for varene, som en ekstraservice for våre kunder.

Oversikt over gjeldende gebyrer:

Pakkene sendes med en maksimalvekt på 31 kg. Bestillinger med en høyere vekt vil sendes i to eller flere pakker (avhengig av vekten). For denne ekstraforsendelsen(e) tilkommer et ekstra servicegebyr avhengig av verdien og vekten på varene.

De endelige fraktkostnadene ser du etter at du har logget deg inn eller oppgitt adressen din i bestillingsoversikten.

zooplus.no leverer bestillinger utelukkende til adresser i Norge. Desverre kan vi ikke levere til postboks, da vi trenger en signatur på levering.

Dersom du trenger ytterligere informasjon vennligst ta kontakt med vårt kundeserviceteam.

Leveringstid

Fra du bestiller og betaler og frem til du får varen tar det normalt sett 3-5 virkedager. Vennligst merk at vi ikke kan levere til postboksaddresser. Bestillinger sendes vanligvis innen 24 timer etter registrert betaling. Leveringstid kan påvirkes minimalt av valgt betalingsmetode, leveringspartner, helligdager og offentlige fridager samt andre uforutsigbare hendelser. Du kan til enhver tid følge pakken din under "min zooplus".

Levering foregår via Bring.

I øyeblikket tilbyr vi kun Bring hjemmelevering. Når pakken din er på vei vil du få en melding i Bring app med informasjon om leveringen. Du kan selv endre leveringsdag.

Bring hjemmelevering:

  • Levering hjemme skjer i tidsrommet 17:00-21:00 i byene og 8:00-17:00 i landlige områder
  • For levering på kvelden vil sjåføren ringe deg 30 minutter før forventet ankomst.
  • Dersom pakken ikke kan leveres på første forsøk vil pakken transporteres til et hentekontor i nærheten.
  • Dersom du har valgt hjemmelevering kan du også gi Bring tillatelse til å sette pakken utenfor døren når du ikke er hjemme.
  • Dersom velger levering uten signatur vil du motta en tekstmelding straks pakken er levert.

Vi gjør deg oppmerksom på at zooplus og Brings ansvar opphører straks pakken er levert til døren din eller et annen spesifisert leveringssted.