Cosma våtfòr

Cosma våtfòr

Ren smak og mye kjærlighet!

Ansvarsfulle katteeiere legger vekt på å sikre katten en høyverdig ernæring. Cosma kattemat består av 100% naturlige råvarer, med ekstra høy kjøtt- eller fiskeandel og inneholder ingen kunstige konserveringsstoffer, fargestoffer eller aromastoffer. Raffinerte oppskrifter overbeviser også kravstore katter og fremhever smaken av de utvalgte råvarene på en naturlig måte.  Cosma bidrar til en naturlig ernæring, til kattens velbehag!

Cosma Original

Cosma Original er et høykvalitativt Premium-fòr til voksne katter av saftig kjøtt eller delikat fisk av filètkvalitet. Hver sort inneholder kun en proteinkilde i smakfull gelè.  Fòret  er uten kunstige tilsetningsstoffer og sikrer naturlig ernæring for katten din. En uimotståelig smaksopplevelse!

Cosma Asia

Cosma Asia består av mye ferskt, saftig kjøtt, delikat fisk eller sjømat i smakfull gelè og er forfinet med eksotisk ris. Hver sort inneholder to eller mer proteinkilder. Fòret har filètkvalitet, er laget av naturlige og høykvalitative råvarer og er uten kunstige tilsetningsstoffer. Det bidrar dermed til en naturlig ernæring for katten din. En uimotståelig smaksopplevelse!

Cosma Nature

Cosma Nature er et naturlig premium kattefòr i filètkvalitet med en spesielt høy kjøtt- eller fiskeandel på 75%. Alle råvarene er kokt i egen saft. Fòret er uten kunstige tilsetningsstoffer og bidrar til en naturlig ernæring. En unik smaksopplevelse! 

Cosma Soup

Cosma Soup av fint kjøtt eller fisk i delikat buljong forsørger katten med både næring og væske. Den kornfrie suppen er laget av naturlige råvarer og uten kunstige aroma-, konserverings- og fargestoffer. En visuell og gastronomisk nytelse for katten din!