Zooplus bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige servicen. Dersom du fortsetter å bruke nettsiden, sier du deg enig i bruken av informasjonskapser.

Gratis frakt for bestilling over 499 NOK

Informasjon om frakt og kostnader

Dersom du bestiller for over 499 kr hos zooplus.no betaler vi portoen. Ved bestilling under 499 kr, kommer en portoavgift på 49 kr i tillegg, uavhengig av antall, størrelse og vekt på pakkene. Vi leverer fra en minstebestilling på 199 kr (eksklusive eventuell porto). Som en ekstraservice for våre kunder betaler vi tollen for varene.

Skulle forsendelsen av tekniske eller logistikkgrunner måtte sendes i flere etapper, vil det likevel kun beregnes èn portoavgift.

zooplus.no leverer bestillinger utelukkende til adresser i Norge. Desverre kan vi ikke levere til postboks, da vi trenger en signatur på levering.

Dersom du trenger ytterligere informasjon vennligst ta kontakt med vårt kundeserviceteam.

Land leveringsgebyr Portofritt fra Leveransepartner
Norge kr 49,00 kr 499,00 DPD

Alle bestillinger behandles og overgis vår logistikkpartner PostNord (partner av DPD) normalt sett i løpet av 24 timer. Har vi varen på lager, vil den normalt nå deg iløpet av 4-6 virkedager. Vennligst fyll in et telefonnummer som PostNord kan kontakte deg på i forbindelse med leveringen.

For å bestille levering av pakken på en dag som passer deg, gå inn her og skriv inn pakkenummeret i feltet som er bestemt for dette. Du kan bestille leveringen så snart pakken har kommet til distribusjonsterminalen og er klar for å leveres.