Spesialfôr til superhelter - Slik sikrer du ernæringsbehovene deres!

Spar 10% på Veterinary Diet

På tross av ulike problemer er dyrene våre ekte helter hver dag. Ingen klaging, ingen dårlige dager, kun livsglede og masse styrke...Og alt dette er mulig takket være en balansert og bra sammensatt ernæring fra de beste merkene.

Det er absolutt mulig å sørge for optimal ernæring og samtidig spare penger!

Legg inn rabattkoden NOVET10 i handlekurven og få 10% rabatt på utvalgte veterinærmerker!Hvordan vet jeg om jeg kan stole på at fôret er bra?

Kvalitetssikring

EU-lovgivningen stiller høye krav til produksjon av dyrefôr. For å få lov til å produsere diettfôr til dyr må produsenten kunne bevise at  "den spesifikke sammensetningen oppfyller formålet med ernæringen og ikke har noen negative påvirkninger på hverken dyrs helse, menneskers helse, miljø eller dyrevern" (Commission Regulation (EU) 2020/354 of 4 March 2020)

🐶 Concept for Life Veterinary Diet til hund

Concept for Life Veterinary Diet
Concept for Life Veterinary Diet er et diettfôr til hunder som er utviklet med det formål å supplementere behandlingen av spesifikke helseproblemer hos hunder. Dette fôret kan brukes som del av behandlingen i samråd med din veterinær.

Concept for Life Veterinary Diet - skreddersydd ernæring til hunden!

Våtfôr ►  Tørrfôr ►

🐱 Concept for Life Veterinary Diet til katt

Concept For Life

Concept for Life Veterinary Diet er et diettfôr til katter som er utviklet med det formål å supplementere behandlingen av spesifikke helseproblemer hos katter.  Dette fôret kan brukes som del av behandlingen i samråd med din veterinær. 

Concept for Life Veterinary Diet - skreddersydd ernæring til katten!

Våtfôr ►   Tørrfôr ►

Populære produkter

🐱 Smilla Veterinary Diet

Smilla

Smilla Veterinary Diet fins som både tørrfòr og våtfôr og er en spesialdiett for katter spesielt tilpasset ernæringsbehovene til katter med bestemte sykdommer som urinveisproblemer eller fôrintoleranse. Hver av oppskriftene sikrer katten din et balansert måltid og er utviklet i samarbeid med veterinærer.

Våtfôr ► Tørrfôr ►

🐶 Rocco Diet Care

Rocco Diet Care

Rocco Diet Care er et komplettfôr til hunder med spesielle ernæringsbehov. Selv om hunden lider under fôrintoleranse og - allergier eller leddproblemer trenger den ikke gå glipp av sitt yndlingsfôr med mye kjøtt.  Dette smakfulle fôret lages av nøye utvalgte råvarer.

Rocco - et ekte kjøttmåltid!

Våtfôr ►

Det fins mange gode veterinærmerker

"Concept For Life Veterinary Diet er et diettfôr med utmerket akseptans og toleranse grunnet bruk av høykvalitative råstoffer. Fôret er på nivå med de mest solgte merkene"  - Franziska Pantelic, veterinær

  • Hva er en spesialdiett?

  • Hvordan gjenkjenner man et spesialfôr?

  • Når og hvordan brukes et diettfôr? Hvorfor er det nødvendig med veterinær?

Betalingsmetoder

Levering

  • Posten
  • Bring

Sikkerhet

Følg zooplus

  • App Store
  • Google Play