Supermåne, supertilbud!

Supermoon

Har du lagt merke til at kjæledyret ditt er litt villere i det siste..?

kanskje katten jager og angriper føttene dine mer? Uler hunden etter et ekstra måltid?

Kanskje, kun kanskje er dette effekten av den kommende supermånen!  🌙 

Vi vil feire dyrenes ville side og markerer derfor supermånen som kommer den  01. august. Derfor har vi noen overnaturlige gode tilbud på overnaturlig god ernæring!

Det er ingen grunn til å hyle - sjekk ut våre utvalgte tilbud på ville merker og forbered deg på månen! 🌙 

Wolf of Wilderness – Wild & Free

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness hundefôr er basert på ulvens opprinnelige spisevaner, noe som vil appellere til hundens naturlige instinkter. Tørrfôret, våtfôret og snacksen inneholder en høy andel ferskt kjøtt, 100% kornfrie oppskrifter og er raffinert med ville bær og ville urter som sikrer hunden din en balansert og artsriktig meny som følger ulvens instinkter.

Tørrfôr ▶    Våtfôr  ▶    Snacks ▶

Sjekk ut disse tilbudene for den lille ulven din 🐺 

  • Tørrfôr & våtfôr
  • Snacks

Wild Freedom - Følg kattens naturlige instinkter

Wild Freedom

Wild Freedom er et kornfritt fôr av topp kvalitet som er basert på  villkattens naturlige spisevaner. Akkurat som dens ville forfedre er huskatten en karnivor. Dette næringsrike, artsriktige fôret er tilgjengelig som tørrfôr, våtfôr og snacks. Alt er laget med en høy andel ferskt kjøtt, har en høy andel animalsk protein og næringsstoffer som er essensielle for kattens helse. Wild Freedom er inspirert av kattens naturlige instinkter.

Tørrfôr ▶    Våtfôr    ▶    Snacks ▶

Ville tilbud for villkatten 🐈 

  • Tørrfôr & våtfôr
  • Snacks

Purizon – Inspirert av naturens mangfold

Purizon

Purizon tilbyr førsteklasses tørr- og våtfôr for hunder og katter, samt lekre snacks.Fôret er inspirert av naturens mangfold, er spesielt proteinrikt, inneholder lite karbohydrater og mye kjøtt og fisk samt er beriket med næringsrik frukt og grønnsaker. Naturlige ingredienser i en unik, kornfri oppskrift sikrer ekstra god smak og gir kjæledyret ditt verdifulle vitaminer og mineraler for en aktiv livsstil.

Purizon - Nature is our inspiration!

😺   Tørrfôr til katt  ▶    Våtfôr til katt   ▶     Snacks til katt   ▶

🐶   Tørrfôr til hund ▶   Våtfôr til hund ▶     Snacks til hund ▶

Naturlige gode tilbud til katten  😺 

  • Tørrfôr & våtfôr
  • Snacks

Sjekk ut disse tilbudene for hunden din 🐶 

  • Tørrfôr & våtfôr
  • Snacks

Sjekk ut hva våre kontordyr anbefaler 😻 

Wolf of WildernessVill, fri & happy Happy & WoW

Dette fôret gjør meg glad på mange måter: Wolf of Wilderness Wild Hills er et artsriktig hundefôr basert på ulvens opprinnelige diett i naturen. Kornfrie oppskrifter, mye ferskt kjøtt, ville bær og urter - og i resirkulerbar forpakning!

PurizonEn godbit som er borte på sekundetNala & Purizon

Mitt motto: ikke stikk hodet i sanden – men i en pose med snacks! Men jeg får ikke snacks før etter middag. Heldigvis er mitt favoritt våtfôr Kyllingfilet med laks fra Purizon, så jeg klager ikke. Og den beste delen er at desserten består av Purizon snacks!

PurizonMed meg blir ingen skål tomLoki & Purizon

Kyllingfilet kombinert med Black Angus biff - det gjør at hjertet mitt slår fortere! Etter lange turer i naturen med vennene mine er det akkurat det jeg trenger. Den ekstra proteinen gir meg masse energi for det neste eventyret!

Wild FreedomGå for gull!Bonny & Wild Freedom

Jeg har blitt litt mer bedagelig etter at jeg ble kastrert! Grunnet endring i stoffskiftet får jeg nå Golden Valley Sterilized fra Wild Freedom, som er perfekt tilpasset mine behov. Fôret inneholder mindre fett, noe som bidrar til å holde kroppen min i god form.