Donèr zooPoeng og støtt dyrevernsarbeid

Gi bort zooPoengene dine

Vi synes alle husdyr burde ha det bra og få god omsorg og pleie. Dessverre er virkeligheten annerledes. Mange dyr behandles dårlig eller vanskjøttes. Heldigvis fins det mange dyrevernsorganisasjoner som tar vare på dyr som lider.

zooplus støtter gjerne dyrevernsarbeid og også kundene våre spiller i så måte en viktig rolle. Ved å donere zooPoengene dine kan du som kunde også gjøre noe for å hjelpe dyr i nød. Disse poengene ormregnes i penger og går direkte til den dyrevernsorganisasjon som vi støtter.

Vi takker deg på vegne dyrevernsorganisasjonene for støtten.

Hjelp dyr - donèr zooPoengene dine

Støtt dyr i nød ved å donere zooPoeng. Du kan velge selv hvilken donasjon som passer deg best. Du kan ganske enkelt legge enten 25, 50, 100, 250 eller 500 zooPoeng i handlekurven og avslutte bestillingen.

Vi støtter Dale Store Gård

Dale Store Gård ligger rett utenfor Fredrikstad og er et fristed for dyr som av en eller annen grunn har trengt hjelp. Her bor det alle typer dyr: griser, hester, katter, geiter, sauer, lamaer, kyr, haner, gjess, løpeender og moskusender. Noen er reddet fra dyremishandling og vanskjøtsel, noen har kommet dit etter at eierne gikk lei av dem, noen kom fordi eierne ikke ønsket å sende dem til slakt, eller av andre grunner.

Les mer her: www.dalestoregard.no


Du kan lese mer om vårt dyrevernsprogram her >>

Gi bort zooPoeng

Vårt kvalitetsløfte
Utprøvd merkekvalitet
Fra dyrevenner for dyrevenner
For enhver smak