Dyr hjelper dyr: Våre zooplus-dyr på et donasjons-oppdrag

Dyr hjelper dyr: Våre zooplus-dyr på et donasjons-oppdrag
Dale store gård

Takket være engasjerte dyrevernsorganisasjoner har mange dyr blitt reddet fra dårlige kår og har fått et nytt hjem - og slik har også mange zooplus-medarbeidere i hele Europa funnet en firbeint bestevenn!

For å sikre at enda flere dyr får en lykkelig fremtid har våre firbeinte kollegaer begitt seg ut på en innsamlingsaksjon: Ved kjøp av et produkt* fra merkene under - Concept for Life, Wolf of Wilderness og Purizon går 3% av omsetningen til Dale Store Gård (* Tidsrom: 21.09.-03.10.2021). Dette er et fristed for dyr som av en eller annen grunn har trengt hjelp. Her bor det alle typer dyr: griser, hester, katter, geiter, sauer, lamaer, kyr, haner, gjess, løpeender og moskusender. Noen er reddet fra dyremishandling og vanskjøtsel, noen har kommet dit etter at eierne gikk lei av dem, noen kom fordi eierne ikke ønsket å sende dem til slakt, eller av andre grunner.

Concept for Life

Concept for Life

Concept for Life

Våre zooplus-dyr Roosevelt og Hugo blir skjemt bort på alle mulige måter med snacks og kos, men det har ikke alltid vært slik: Roosevelt, som kom til verden på gaten i Toronto, og Hugo, som ble rettet fra en masseoppdrettsstasjon på Fuerteventura har nå fått en lykkelig fremtid takket være forskjellige dyrevernsorganisasjoner.

Like indivudell som deres livshistorie liker de også fòret sitt: En skreddersydd ernæring - tilpasset  størrelse, aktivitetsnivå, alder og spesielle behov fra Concept for Life. Fullstendig tilpasset deres nye liv og behov!

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Den høyt elskede Labradoren er kjent for sitt empatiske og vennlige vesen og fortjener den samme omsorgen tilbake som den kjærligheten den gir oss daglig. Labradordamen Tess ble adoptert i  2011 fra et omplasseringsenter i Storbritannia og siden den gang nyter hun livet på sine egen lett klossete måte. Men i en alder av 12 år holder hun forsatt sine zooplus-kollegaer i aktivitet.

Det kommer ikke som en stor overraskelse at Tess sitt yndlingsfòr følger villmarkens kall: det kornfrie hundefòret fra Wolf of Wilderness!