Coronavirus (COVID-19) - vi er her for deg

Kjære zoopluskunder

utbredelsen av Coronavirus (COVID-19) opptar selvsagt også oss hos zooplus og påvirker vår hverdag. Hele zooplus-familien og våre samarbeidspartnere gjør alt vi kan dag og natt for å forsørge kundene våre og sikre den vanlige servicekvaliteten også i den aktuelle unntakstilstanden.

Selvsagt står også i den aktuelle situasjonen kundene og dyrenes behov samt våre medarbeiders helse i første rekke. Vi har omfattende sikkerhetsrutiner på kontorene og logistikksentrene våre, for å gi vårt bidrag til å gjøre at coronaviruset sprer seg saktere. Samtidig gjør vi vårt beste for å sikre en pålitelig levering av varene dine.

Levering

  • Vil alle produkter fortsatt være tilgjengelige?

    Grunnet stor pågang kan det dessverre forekomme at de ønskede produkter ikke er tilgjengelige. Vi gjør vårt beste for å sikre at alle produkter er mest mulig tilgjengelige. Vi venter allerede på nye leveranser.

    Av hensyn til andre kunder ber vi deg om å kun bestille ved behov som du gjør vanligvis.

    Dersom et bestemt produkt skulle være utsolgt, kan vi forsikre deg om at vi har mange alternative produkter i sortimentet vårt.

Katt Lager
Vi er her

Mer informasjon om COVID-19

Mer informasjon om coronavirus finner du under Veterinærinstituttet og helsenorge.

Vi takker for forståelsen din og gleder oss over å fortsatt kunne forsørge deg og kjæledyret ditt med zooplus-produkter. Pass på hverandre og forbli friske!

Sammen gjennom hverdagen: Daglige rutiner med de firbeinte

Sammen gjennom hverdagen: Dagsrutinen med din firbeinte.

Ikke bare vårt liv endres på grunn av den aktuelle situasjonen, men også våre firbeintes liv. Mange mennesker som ellers er på farten hele dagen, er nå hjemme hver dag, og både jobber og tilbringer mye av fritiden sin der – dermed er også samværet med våre kjæledyr annerledes. Hvordan klarer man i disse dager å jobbe produktivt, samtidig gi husdyret nok oppmerksomhet og utfoldelse, og i tillegg tilbringe en hyggelig, felles hverdag sammen? Inspirasjon for dager fulle av lek, moro og avveksling for deg og din firbeinte finner du her!

Dagsrutine med hunden din

Dog bowl God morgen! Fit og vital!

Ofte føler man seg lat og uopplagt når man tilbringer mye tid hjemme. Derfor benytt tiden om morgenen før og etter lufteturen med et par yogaøvelser for å våkne og belønn deg selv og hunden deretter med en lekker frokostbowl – Den kan du enkelt lage også for firbeinte!

Lunsjpause Lunsjpause Ut på tur

Det å jobbe hjemmefra betyr også normalt sett mer fleksibilitet. Hundesport og lek under gåturen er et flott tillegg til turen. Slik blir hunden utfordret ikke bare kroppslig, men også mentalt. Om dere har en egen hage, kan dere også leke i hagen.

Ettermiddag Ettermiddag og småpauser 5 minutter trening

De fleste som jobber på PC opplever små produktivitetsfall. Øv med hunden små triks som “gi labb”. Din firbeinte er ikke begeistret for triks? Bruk boligen for en kort lek med “finn godbiten” eller jobb med grunntreningen. Husk å veksle på øvelsene.

Kveldskos Avslappet kveldskos Tid for kreativitet

Etter kveldsturen kan man ta en liten runde intelligenslek. Særdeles mye glede kan du gi hunden om du selv baker hundekjeks til den. Slik blir ikke livet kjedelig og din pelskledde venn vil bli glad for en lekker snacks. Etterpå går det til sofaen for litt kos.

Våre favoritter for å aktivisere hunden

Dagsrutine med katten din

Lek om morgenen En porsjon moro til frokost Start dagen riktig

Leker som enkel katteagility om morgenen fordriver enhver morgengruff som dårlig humør og får kretsløpet igang. Ikke lyst? Da finner du pus sin favorittleke og ta tid før frokost for en runde med tumling i hjemmet

Lunsjpause Lunsjpause for to- og firbeinte Nyt frisk luft

Også når man jobber hjemmefra bør man ta pauser for kropp og sjel. Om du har en bolig med hage eller balkong, ofte hjelper det å bare åpne vinduene og la et par solstråler slippe inn og sammen trekke litt frisk luft.

Ettermiddag og småpauser Ettermiddag og småpauser Treningsenheter

Den som vil jobbe konsentrert, trenger ro. Men hva når katten heller vil leke? Og det akkurat nå! For dette tilfellet er det et utvalg av forskjellige aktiviseringsleker som katten kan fordrive tiden med, om du kan bli med eller ikke.

Kveldskos Kveldskos på sofaen! Pelskledd fotomodell

Etter en lang arbeidsdag på PC'en innbyr kvelden til å få hodet på andre tanker. En liten fotosession er perfekt for dette – med enkle tips og triks får dere de beste bildene. Bedre enn ethvert TV-program?

Våre favorittprodukter for aktivisering av katten