zooplus julemarked | Julegaver til hund og julegaver til katt

KattKatt
HundHund
Smådyr & Co.Smådyr & Co.
AdventskalenderAdventskalender
  • Adventskalender
  • Fôr & snacks
  • Vinterleker
  • Tilbehør

Våre zooplus-anbefalinger for kjæledyr

TwinkieVintermagi for myke poter! 🐾 Tigerino kattesand

Med Tigerino Premium kattesand med vinterroseduft er det virkelig jul overalt! Kattesanden er så skånsom, klumper seg umiddelbart og holder kattedoen frisk. Slutt på ubehagelig lukt! En skikkelig julegave til oss pelskledde venner.

NovaReinsdyr klorematte 🦌Tiaki klorebrett

Reinsdyr-klorebrett fra Tiaki er rett og slett perfekt for julesesongen! Den bærekraftige pappen føles fantastisk på potene mine, og formen er bare magisk. Jeg kan klore og leke med den i timevis. En flott gave til enhver kattunge!

TotoSnusemoro under treet 🎄.Tiaki snusematte

Tiaki sniffematte i form av et juletre er en hit! Skjulte godbiter gjør julen enda mer magisk. Timevis med moro og mentalt arbeid for hundene! Perfekt til juletiden - en gave som gjør sniffernesen min glad.

Julegaver til kattJulegaver til kattGled katten din

For katter er juletiden ofte forbundet med mye stress og fare. Vi viser deg hvor du må være forsiktig og hvordan du kan unngå farlige situasjoner fra starten av. Les artikkelen vår for å finne ut hvordan du kan gjøre julen trygg for katten din.

Julegaver til hundJulegaver til hundGled hunden din

For mange mennesker er julen den beste tiden på året. Men for våre firbeinte venner innebærer høytiden noen farer. I denne artikkelen kan du lese om fem ting som kan være farlige for hunden din i julen.

Snart starter zooplus' julemarked igjen. Begynn å kikke i dag og finn de første gavene til kjæledyret ditt.