zooplus fyller 24 år!

zooplus.no fyller 8 år!

Flotte bursdagstilbud til kjæledyret ditt

zooplus.no blir 8 år!

Hipp Hipp Hurra – zooplus fyller 24 år!

En slik anledning feirer man ikke alene. Derfor inviterer vi deg og den firbeinte til vårt pawty!

Finn alt du trenger til en bursdagsfeiring: lekre snacks, spesielle menyer, leker og annet tilbehør - og selvsagt med gode rabatter!

50 zooPoeng
30% rabatt
  • Kattefôr
  • Hundefôr
  • Tilbehør til katter
  • Tilbehør til hunder

Det lønner seg å være aktiv

KjæledyrprofilIntroduser oss for kjæledyret ditt!Kjæledyrprofil

Registrer kjæledyret ditt under "Mitt kjæledyr" og motta personlige anbefalinger, bursdagshilsener og eksklusive kampanjer for kjæledyret ditt.

Anbefal en vennAnbefale til vennerSikre bonuser

Send vennene dine din personlige anbefalingslenke. Hver venn som for første gang legger inn en bestilling hos zooplus via denne lenken får 10 % rabatt på bestillingen sin!

Godkjent av kjæledyr: Vi tester for deg


Våre viktigste medarbeidere tester utvalgte produkter. Les testrapportene til zooplus-dyrene Paul, Lotti, Chewy og Yoshi her!
Concept for LifePaul testetConcept for Life

Bare utvalgte delikatesser havner i matskålen min, for som profesjonell kan ingen lure meg. Concept for Life Sterilised Cats er perfekt for steriliserte katter, som meg, fordi det støtter urinveiene og hjelper meg med å holde en slank linje. 3 av 3 stjerner!

Natural Paradise Kloresøyle Jasmine LYoshi testetNatural Paradise

Selv om jeg er oppkalt etter en dinosaur, er jeg likevel veldig grasiøs. Fra den øverste plattformen på klorestativet følger jeg nøye med på alt og liker også å svinge meg fra seng til seng. Etter en powernap i kurven sliper jeg klørne på søylen. Det gjør meg virkelig godt!

RoccoChewy testetRocco Mealtime

Ingenting slår en deilig smak av kjøtt. Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på Rocco Mealtime. Maten inneholder også ferske grønnsaker. Dette er spesielt viktig for eieren min. Jeg vil si at det er en vinn-vinn-situasjon for oss begge.

 TIAKI bærbart bilsete Sleep & Travel Lotti testetTIAKI Portable Seat

Jeg er en ekte globetrotter. For at jeg skal sitte ekstra godt når jeg er på reise, har eieren min kjøpt TIAKI hundesete til meg. På veien fungerer den også som en praktisk bæreveske. Her kan jeg slappe av og ta en lur eller to. Jeg vil si: Kjæledyr- og lur-godkjent!